Je žehlenie oblečenia pre bábätko potrebné?
Viem asi že väčšina z vás žehli ale tak budem mať prvé babo tak sa chcem opýtať ak by nemala žiaden problém či aj tak treba žehliť oblečko alebo nie 😄
@anonym_autor Pri druhom som nezehlila. Ma 3 roky a nic mu nie je. Zase nezijeme v krajime kde su muchy cece.
Nie, nezehlim a ani som nezehlila.
Ja som zehlila prve mesiace cca 3 a iba nové a raz🙂
nenavidim zehlenie, ale povedala som si, ze kvoli dietatku to spravim. tak som ozehlila este pred prvym pouzitim a potom este jeden krat a vykaslala som sa na to 😀
Nezehlim ale mam susicku
@anonym_autor sušička na hygienické sušenie čo má vysokú teplotu. Hotovo žije
@anonym_autor nikdy som nezehlila
Zozaciatku plienky latkova parkrat majstarsej 26 rocnej mozno mesiac inak nic nikdy
@anonym_autor
jedine co zehlim su detske košielky a velmi pokrcene veci. Mame sušicku, vide to z nej nedokrcene 🙃.
@anonym_autor novorodencovi som zehlila všetko. Aj keď to prešlo sušičkou, po pol roku som prestala žehliť všetko - zehlim len naozaj skrkvane veci.
Vôbec som nežehlila
Zehlila som asi dvakrát,naozaj na to nemám čas,teraz žehlim len keď je nové,veci dávam do sušičky,malému nič nieje
Ja vôbec, ale babky z oboch strán sa v tomto angažujú o sto šesť - tak mám ožehlené veci aj bez toho aby som doma mala žehličku. 😀
Dieťa má 2 mesiace a nežehlím, nemám ani sušičku. Dokonca sa občas stane, že nejaké bodyčko skončí v práčke s dospeláckymi vecami a operiem bežným pracím prostriedkom a pohoda, dieťa je v poriadku. Inak periem v Lovele bez aviváže.
@anonym_autor Žehlila vždy pri oboch, ale celkovo zehlim.Ale určite sa stalo,že mal oblečené aj neožehlené ak som nestíhala.Neskor keď som hneď pekne zložila ani nebolo treba. Iba tričká a košele.
To je úplne v pohode. Niekto žehlí,niekto nie.
@anonym_autor ja som zehlila a zehlim do teraz ked je cas s viacero detmi. Co sa tyka pokozky babatka, je treba zehlit, alebo mat susicku, ktora sa zbavi bakterii a zjemni oblecenie pre tak senzitivnu pokozku.
Ja som velmi zaneprazdnena mamka, ale na take veci, ako je pripravit veci svojmu novorodeniatku si vzdy urobim cas aj keby som nestihala a mala zehlit o 2 rano.

@anonym_autor ano zehlim, zehlila som od narodenia a zehlim doteraz (3.5roka)