icon

Kde kúpim alebo požičiam oblek pre štvormesačného syna na svadbu?

mamicka1990
17. sep 2013

Ma 4m dlzka 66cm..

elienka
17. sep 2013

A nestačilo by 4 mesačnému bábu nejaké bledé či biele oblečenie? Alebo dať ušiť u krajčírky, len čierne akože nohavice a vestičku, biele bodynko pod to.

lukaskam
17. sep 2013

http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadobne-oblecen... alebo pokukaj ja som tiež kúpila na moja svadba oblek nový v pro stál 30eur

bubelko
17. sep 2013

oblek by som tak malemu babatku urcite nedavala - je to nepohodlne, grckne si alebo sa prekaka/precika - budes mat viac ostary ako radosti. a je vela peknych veci pre tak male deticky - nejaka pekna supravicka sa v obchodoch urcite najde a bude aj praktickejsia 😉

xenicka13
17. sep 2013

v sobotu som bola v kostole na svadbe, bolo tam dobrych par deti v hlbokom kociku do roka, ale oblek nemal ani jeden, podla mna dali, co pekne mali a bolo 😉

drobcek26l
17. sep 2013

Tiež by som oblek nedávala, príde mi to na tak malom bábätku hrozný gýč. My sme boli na svadbe teraz v sobotu, môj malý má už vyše roka a mal oblečené biele tričko, rifle, košeľu a myslím že to nikoho neurazilo, že som ho tam nedopratala v obleku. Nehnevaj sa je to len môj názor.

prasiatko30
17. sep 2013

Existuju krasne oblecka pre tak male babetka a vobec to nie je oblek proste krasne oblecko pre 4m babetko a nie aby ste z neho urobili takeho "ostarka" to nie je moc pekne teda aspon podla mna