icon

Kde kúpim Avent Natural 4 rýchly prietok?

sonycobain
19. apr 2021

Dobrý deň mamičky, prosím o radu.. Ide o náhradné cumlíky Avent Natural 4 rýchly prietok. Všade sú vypredané alebo momentálne nedostupné. Stiahli to z predaja alebo je to len dočasné? Malý mi z inej fľaše nechce piť, a všetky cumliky čo máme už majú používaním príliš zväčšený prietok, takže mu to veľa tečie. Existuje aj iná alternatíva ktorá by sedela na tento typ fľaše? Ďakujem

brezza
•
19. apr 2021

@sonycobain nikde. Su pozastavene dodavky na SVK kvoli brexitu. Spolocnost sa stahovala z UK do Holandska a dodavky su obmedzene uz par mesiacov. Nikto nevie kolko to este potrva, lebo slubovali, ze v marci uz budu. Z klasik cumlov ti nechce pit?

bigapple
•
19. apr 2021

@sonycobain presne, ja som im pisala (mne chybaju 3+) a vraveli, ze to bude uz v aprili, ale pochybujem :/ oni musia aj uctovanie prerobit tak to asi potrva... skus bazar (nove cumle) alebo obvolaj lekarne, mozno tie vacsie este maju, no mensie su uz uplne vypredane :(

brezza
•
19. apr 2021

@bigapple nedaju sa zohnat uz od zaciatku roka. Kde mali zasoby sa uz vypredali. Nikde nie su.

sonycobain
autor
•
19. apr 2021

@brezza už mi odpísali.. Až v júli budú. On práveže nič iné nechce.. Ani Avent Classic, ani iné značky.. Chicco ma tiež podobnú edíciu Natural feeling, možno skúsim ešte tie..
@brezza

sonycobain
autor
•
19. apr 2021

@bigapple pridala som screenshot čo mi odpísali.. Takže až v júni 🤷‍♀️

brezza
•
19. apr 2021

@sonycobain stale to len posuvaju. mne pisali v januari, ze budu v marci 🤦‍♀️ asi sa treba pozriet po inych flasiach. Mne tiez maly najskor odmietal tie klasik, ale nakoniec ich zobral na milost.

erikaa09
•
19. apr 2021

Vcera alebo predvcerom sem jedna mamicka pridala prispevok ze na pilulke.sk nasla avent cumliky

brezza
•
19. apr 2021

@erikaa09 ale klasik, nie natural. Tie klasik sa daju kupit aj inde.

sonycobain
autor
•
19. apr 2021

@brezza asi skúsim Tommee Tippee.. Tie majú dosť podobný cumlik.

sonycobain
autor
•
19. apr 2021

@brezza no ja hneď ako mu to dám do úst, skryví ústa (akože fuj to čo mi dávaš 😅), vypije tak 60ml s tým, že mi to celý čas vyplúva von a potom už nechce. A to normálne vypije 210ml..

stela1996
•
24. máj 2021

@sonycobain co ste nakoniec kupila? tiež zháňam tie cumliky

sonycobain
autor
•
25. máj 2021

@stela1996 Ja som to nakoniec vyriešila tak, že som mu objednala túto sadu fliaš od Tommee Tippee a náhradné cumlíky 6m+. A na moje prekvapenie, super! Oni majú podobný tvar ako tie Avent, takže ich hneď spokojný prijal 🙂

stela1996
•
25. máj 2021

@sonycobain a neprehryza ich?

bigapple
•
25. máj 2021

My prechadzame na MAM, lebo je dostupny a nemusim vzdy objednavat. A kedze ho pekne prijala, aj ked ma uplne iny tvar, som spokojna ;)

sonycobain
autor
•
25. máj 2021

@stela1996 vôbec.. Tie cumliky 0m+ sú mäkšie, a 6m+ sú tvrdšie. A naozaj som mu kúpila rôzne fľaše a žiadnu mi nechcel, až na tieto Tommee Tippee.