Kde kúpim rošt do postieľky?
prosim vas neviete kde by som kupila rost do postielky??moja starsia dcerka sa hrala s mladsou v postielke a tancovali a prelomila mi rost na postielke ☹ prosim poradte mi.vdaka.
@lucka1310 Dobrý deň. Rošt v prírodnej farbe je možné kúpiť - cena je 23,- EUR + 5 EUR poštovné, pokiaľ sa bude posielať. Prajem pekný deň. S pozdravom, Michal
Dobrý deň, rošty predávame my, aj tu na MK. Máme rozmer 60 x 120 cm v prírodnej farbe. Cena roštu je 20,- EUR + poštovné 5 EUR, alebo si prevezmete tovar u nás na Starej Ivanskej ceste v Bratislave, alebo, pokiaľ je to v rámci našich pravidelných ciest, vieme ho aj dopraviť k Vám. Prajem pekný deň. S pozdravom, Michal
Dobrý deň, mala by som záujem o rošt c.2 podľa obrázku. Je to ešte aktuálne?. ďakujem
@mirokinder dobrý deň, mala by som záujem o rošt c.2 podľa obrázku. Viete mi ho poslať na dobierku?
Ďakujem
@lucinnka3 Dobrý deň. Rošt stojí 20,-EUR + poštovné 5 EUR. Potrebujeme meno, adresu a tel. číslo pre prepravcu a rošt Vám vieme dnes, zajtra poslať. Prajem pekný deň. S pozdravom, Michal
Dobrý deň. Je nám ľúto, ale rošty a postieľky už nemáme v ponuke. S pozdravom odbyt Babyland
@mirokinder dobrý deň, čítala som že viete zohnat rost do postielky je to ešte aktuálne? Ďakujem
@mirokinder Pekný deň. Je ešte možné u vás kúpiť rošt do detskej postieľky? Ďakujem
Dobry vecer. Neviete kde kupit rost do postielky?? zhanam rost do polskej postielky. podla obrazku vyssie rost c. 2
@mirokinder Pozdravujem Vás. Môžem sa opýtať ci je este mozne zohnat ten rost z PL?
@martina8995 on uz davno pisal ze uz to nepredavaju. Ja si to idem vybavit priamo z polska
Dobrý večer zháňam rošt do postieľky 60x 120 pupulino značka alebo aby sadlo na to ..vedel mi niekto pomôcť

@mashenka Dobré ráno, áno, je to možné. Len si treba rozmyslieť, aké máte uchytenie roštu na postielke. My ponúkame - uchytenie, ako na obr.2. A, na sklade máme len rozmer 120 x 60 cm v prírodnej farbe. S pozdravom, Michal