icon

Kde kúpim takúto lyžičku a vidličku?

5. okt 2022

Ahojte, vedeli by ste mi teda poradit? Kde kupit takyto pribor pre deti? Dakujem!

Kde kúpim takúto lyžičku a vidličku?
viestta
•
5. okt 2022

Keď môžem poradiť, účte rovno na normálny príbor. Dieťa sa nemusí zbytočne ďalšiu vec učiť. Väčšina takých vychytavok je zbytočnosť. Deti sa rýchlo naučia jest normálnym priborom

autor
•
5. okt 2022

@viestta hej? A ja ze je to megasuper vec. 😏

viestta
•
5. okt 2022

Strc krpcekovi do ruky kávovú lyžičku a nech bojuje. Síce zo začiatku každé jedlo znamená kompletne prezliekanie, umývanie uši aj vlasov, a utieranie stola a dlazky, ale drobec rýchlom pochopí kde to treba strčiť. Začať treba hustejsimi jedlami, rezancovu polievku nedá hneď od začiatku, ale naučí sa.

krisbar
•
5. okt 2022

My to mame a je to blbost. Najlepsie sa naje s normalnou lyzicou, pripadne o trosju vacsou ako kavovou a mensou ako polievkova.

beata_k
•
5. okt 2022

Na alixepresse...

bluemoon24
•
5. okt 2022

Je to www.minispajz.cz 🙂

paciko9
•
6. okt 2022

Ja som kupila klasicky detsky pribor. Niekto nam, doniesol, ten cumel na ovocie, asi raz som to pouzila. Malá sa ziadneho ovocia nechytila do 1.5.

andreatytler
•
6. okt 2022

Ja som nakupila vselijaky pribor (aj ked nie taky ako sa pytas) a aj taniere vselijake a nakoniec sa najlespie je s cajovou lyzicou a z normalnej porcelanovej misky. Uz by som veru nic specialne nekupovala.

krisbar
•
6. okt 2022

@paciko9 presne. Ja mam take aj dva 🤦‍♀️ a kopec flasiek. Ako sa naucil jest a pit tak pije , pohara a papa s normalnym priborom.