Kde kúpim teplejšie pyžamo?
Kde kupujete teplejšie pyžamká, ponožky, trička do skolky? Aby to bolo hrubšie lebo doteraz som nakupovala v sinsay ale zdá sa mi to všetko také tenké. Dakujem za tipy
Lindex,HM....napríklad tieto Vianoce syn dostal kvalitné flanelove z Lindexu.
Z HM máme tiež zopár.
Tchibo má napr.pancuchy,kto.maju zateplené šľapaje.
Inak,sú skvelé. Obaja moji chlapci ešte aj dedili po sebe,lebo napriek prianiam držali tvár a nezmilkovaki sa.
HM ma dost hrube tie s dlhym rukavom a "nohavom" 🙂 aj lindex, ako baby odporucaju. ale je to cenovo inde ako sinsay 🙂
Tchibo, next, ale napríklad aj Slovenka ,.. Pyzama. Ponozky hocikde, len treba hrubšie vyberat. Celkkvo aj tie oyzama a oblečenie zalezia od materiálov. Lacne nebudú hrubé.
Ponozky hrubsie som aj v Tesco kupila no a vyskusala som aj pyzama. Na ten rok postacili.,potom uz boli aj tak kratke😀. Tricka Takko obcas sa zadari. Mne uz aj Next a Lindex pride do skolky drahe.. lebo raz docarbane od centro fixiek, potom babka da bublifuk cestou zo sklolky a obliate vsetko, .. 😁
Vcera som kupila cez net 100%merino,jemnucke vlnene.ja mam s merino vlnou len perfektne skusenosti,zahreje,nehryzie.znacka Name it pre 8 rocnu dceru.ale doma mame aj ine znacky-Pierre Robert,Janus.

Next ma napriklad dost hrube bavlnene pyzama. Rozne eshopy maju aj naozaj teple flausove ak by si chcela az take. Hrube ponozky su napriklad Surtex, rozne frote alebo s ovcou vlnou, je toho vela na vyber.