Kde kúpim zdravotnú obuv pre dieťa v Banskej Bystrici?
Dakujem🙂
@snehulienka33 no v tej protetike sme boli a ta sante je kde prosim ta? vdaka🙂
@snehulienka33 jaj vsak vtescu, a v bb je asi len jedno ze?
Ja som kupovala v Protetike v Roosveltke. Neskor som zistila na moje prekvapenie , ze maju mozno o par euro lacnejsie tiez a aj vacsi vyber topanok (Protetika) na Hustaku v lekarni , v tej novej budove,kde su aj doktori (neviem ulicu, oproti je Cult klub). Su tam aj ochotne lekarnicky. V Roosveltke nemala nikdy na nas vela casu, kedze ma stale vela ludi.
@patka6 je to v centre mesta, oproti barbakanu, v miestach ako je posta,ale na druhej strane.maju vonku tabulu obuv beni. v tom podchode je este aj kadernictvo, predaj medu .. ide sa uplne dole dole takymi viacerymi schodami.ten podchod klesa..
http://www.beni.sk/
je tam aj adresa presna
my sme tam zatial kupili troje topanok a spokojnost. maju tam velky vyber znaciek a ochota predavacky bola pre nas velke plus.
dakujem vam krasne🙂
@snehulienka33 a kde vo zvolene?
zdravotnícke potreby na sídlisku, majú tiež protetiku alebo stará obuv na sídlisku (pri železničnej stanici) tam majú tiež niektoré modely z protetiky 😉 ale kupovali sme aj v Beni a boli sme veľmi spokojní 😉 a tiež v obuvi pod starým priorom, taká maličká obuv dole po schodíkoch sa tam ide. ale neviem či majú konkrétne zdravotnú obuv

Obuv BENI oproti pošte, v podchode steak house. Výborná ochotná pani predavačka.trpezlivá 🙂