icon

Kde kúpiť kvalitné bavlnené plienky pre bábätko?

lillyjanka
Dnes o 14:20
anonym_5c15e8
Dnes o 14:21

A budeš sa po*ierať?

anonym_7ab16d
Dnes o 14:22

@lillyjanka načo?

anonym_1d8a72
Dnes o 14:29

@lillyjanka xxko plienky z dm

sissy27
Dnes o 14:29

najprv zisti, či ich mladí chcú, a ak áno, tak napr. evenit, aj v dmke myslím majú, v každom obchode s detskými potrebami - napr. brendon, veď hoď do googlu a je to.

lillyjanka
autor
Dnes o 14:33
@sissy27

najprv zisti, či ich mladí chcú, a ak áno, tak napr. evenit, aj v dmke myslím majú, v každom obchode s detskými potrebami - napr. brendon, veď hoď do googlu a je to.

@sissy27 ano mladí chcú par kuskov,do kočika,pod malinkeho ,myslím ze kazda z nas mala par kuskov

lillyjanka
autor
Autor odpoveď zmazal
lillyjanka
autor
Dnes o 14:34
@anonym_5c15e8

A budeš sa po*ierať?

@anonym_5c15e8 prečo by som sa mala?ty si nikdy pri babatku plienku nepouzila,..?čo je toto za blby komentar..dufam,ze nie si mama

sissy27
Dnes o 14:40
@lillyjanka

@sissy27 ano mladí chcú par kuskov,do kočika,pod malinkeho ,myslím ze kazda z nas mala par kuskov

@lillyjanka tak potom asi ozaj hocikde, kľudne aj v dmke, čo máš najbližšie

anonym_1bbdd8
Dnes o 14:41
@anonym_5c15e8

A budeš sa po*ierať?

@anonym_5c15e8 si sa predviedla teraz

Autorka, dobre boli z dm xxko alebo sme kupili v brendone velke balenie, tie tiez boli dobre. Naopak, vyhla by som sa pepcu, tie boli po prvom oprati ako keby sme ich pouzivali 10 rokov.
A niektore komentare si nevsimaj, fakt uz aby sa aj stara mama mala bat daco kupit vnucatu… 🙄

sissy27
Dnes o 14:43

@lillyjanka pozri aj tu napríklad ak ti nevadí online objednať
https://www.brendon.sk/search?q=bavlnené+plienky

lillyjanka
autor
Dnes o 14:44
@anonym_1bbdd8

@anonym_5c15e8 si sa predviedla teraz

Autorka, dobre boli z dm xxko alebo sme kupili v brendone velke balenie, tie tiez boli dobre. Naopak, vyhla by som sa pepcu, tie boli po prvom oprati ako keby sme ich pouzivali 10 rokov.
A niektore komentare si nevsimaj, fakt uz aby sa aj stara mama mala bat daco kupit vnucatu… 🙄

@anonym_1bbdd8 ja mam 14 rocnu dcerku aj,tak sa citim mlada babka .ale ked kupit tak kvalitnejsie,dakujem za radu

cakanka22
Dnes o 15:01

Ako ti radili, v dmke najdes kvalitne pevne bavlnene

anonym_8e7422
Dnes o 15:46

kupte bambusove, su hebucke, dobre saju, za mna lepsie ako bavlnene
https://www.xkko.sk/xkko-bamboo/plienky-70x70.html

svetlonos
Dnes o 15:53
@lillyjanka

@anonym_1bbdd8 ja mam 14 rocnu dcerku aj,tak sa citim mlada babka .ale ked kupit tak kvalitnejsie,dakujem za radu

@lillyjanka
Ahoj 🙂 ak by si chcela, môžeš pozrieť aj plienkove látky na takou.sk a dať ušiť, ak by si mala krajčírky po ruke. Majú veľmi kvalitné látky a rôzne vzory. Prípadne môžeš vybrať aj mušelin na plienky. Je veľmi jemný a príjemný pre bábätká ♥️.