Kde nakúpim pekné oblečenie pre novorodenca v Košiciach?
Poradte.
Videla som v Optime v C&A...velmi dobre ceny boli, potom v H&M, HyperTesco, Maderna - v Barci.
Ja som velmi pekne oblecko kupila v H&M v Optime....neskor som bola v C&A ...tam boli tiez pekne kusky a lacnejsie. V Maderne maju pekne oblecko ale drahe.
Zavisi od toho v akej cenovej relacii sa chces pohybovat.
Ja kraasne oblecenie objednavam od jednej baby na MMB.za super ceny
V Tesco outlete.
@kotatko1232 ahoj, vies mi prosim poslat na nu kontakt? ďakujem 🙂
@rejkaa jasnee.pisem spravu 🙂
A nemyslis ze lacnejsie nakupis niekde na eshope? V dnesnej dobe su eshopy spolahlive. My sme nakupovali len cez eshop a ceny boli o viac ako tretinu nizsie. Nakupili sme viacej veci za tu istu cenu a sme s tovarom a aj s eshopom spokojni. My sme nakupovali na oblecsvojebabo.sk a buduci tyzden ideme zas urobit objednavku novych veci. Takze odporucam 😉
no ten na masiarskej je podla mna dost predrazeny a je otazne ci by si aj vyuzila na alzbetinej je ABcko ale podla mna take socik oblecko je to. ja som nakupila v tescu, mozes aj hm alebo c&a hlavne nekup vela dieta rychlo rastie a hlavne kupuj len 100% bavlnu. prakticke veci bez kdeakych rifliciek a volanikovych sukniciek je to sice pekne ale totalne nevhodne.E shopy su podla mna dost drahsie ale ktovie mozno niekto poradi aj dobry e shop.Inac aj v sekaci sa da kvalitne nakupit

Jeden obchod je na Mäsiarskej. Nikde okolo zvieracích potrieb. Vždy, keď idem okolo, musím sa otočiť preč, lebo by ma ten pohľad asi roztopil 🙂 Len neviem ceny, lebo to vyzerá trochu luxusne. Ale možno majú len taký pekný výklad.
A ešte jeden obchod je na Alžbetinej vedľa spoločenských šiat a nejakej molet módy.