Kde nakupujete oblečenie?
Ahojte maminky. Chcela by som sa spýtať, že kde nakupujete oblečenie... teda či nakupujete cez internet a z akých stránok 🙂 myslím zo zahraničia ... 🙂 ďakujem 🙂
Next je velmi dobra znacka, to je pravda, no mozno aj slovenske firmy su velmi dobre, no nie? Hlavne isto kvalitne. Samozrejme, aj to treba vybrat
Little Maryshop, krasne veci a este k tomu podporujem slovensku mamicku...🙂
A co tak slovenske oblecenie = kvalita, skladom, moderne aj klasicke..(od c.50-110)
Asda dodava uz aj na Slovensko za 10libier, mal by niekto z Ba zaujem si rozdelit postovne?
@laurka15 objednavam cez clothingattesco.com velmi casto a 100% velka spokojnost, super ceny a rychle dorucenie, ak ma niekto zaujem o objednanie, ozvite sa
aliexpress.com ..... kto z tamad objednava veci ? plati sa az po prebrati zasielky ??
@mandarinkadarinka ahoj a akolko stoji postovne zo zahranicia porovnavala som dnes ceny tak to je velky rozdiel
@juliannarn ak myslíš nextdirect tak tam je poštovné zadarmo a doma to mas za 3 dni
@mandarinkadarinka myslela som HM?nevies ako to tam je a v next platis dopredu?
Líbí se mi tento obchůdek se značkovým oblečením http://www.yes-eshop.cz/detska-moda_strana-1
Zboží mají kvalitní a moc hezké.

@ivetka2 hm a aj george posielaju len v ramci uk a george este do irska. Ja mam znamych ano.