Kde nakupujete oblečenie?
Ahojte maminky. Chcela by som sa spýtať, že kde nakupujete oblečenie... teda či nakupujete cez internet a z akých stránok 🙂 myslím zo zahraničia ... 🙂 ďakujem 🙂
@mandarinkadarinka ahoj, to vážne doručia na svk a ešte aj zadarmo?? Už si tak objednávala?? Prečo som o tom doteraz nevedela?? 😅
@mandarinkadarinka ja som kupila v nexte malemu bavlnene dupacky, ma ich asi mesiac, a uz su na nich zmolky, veci z tesca, co ma vysiel kus na 2 E su kvalitnejsie
ja vela veci objednavam z mimibazaru su tam pekne nove veci ..paci sa mi znacka topolino a george su cenovo pristupne a velkost nam sedi stale kedze maly je strasne chuducky.. 🙂
@mandarinkadarinka Ahoj...a next robi donasku aj na sk? som sa tam k tomu nejak nedopatrala...kolko vychadza postovne? dakujem
@miminkacik
@something ano next dorucuje zadarmo aj na slovensko, ale ceny su podstatne vyssie ako na ich uk verzii co je pre tie, co nakupuju vela a casto v nexte dost financne nevyhodne, ak vsak si kupujes next len obcas a par veci, da sa nextdirectory vyuzit....
ale odpoved na danu otazku , pre mna je cislo jedna HM ale anglicke HM, nie to u nas v obchodoch...potom nasleduje zara, matalan, georg, mothercare, next....na slovensku nenakupujem
mne sa teraz podarilo nakupit pekne veci a vcelku lacno v marks&spencer. napriklad tam maju ponozky s vyse 80%podielom bavlny. next ma az tak neoslovil ale napriklad leginy mi pridu z "hustejsej" bavlny. spotrebny tovar ako tricka a teplaky kupujem v tescu deti to hrozne rychlo znicia. a inak bazar. na cenu pozeram menej ked kupujem funkcne veci. a obuv. napr. na zimu som si oblubila zn. killtec. tesco gumaky uz nekupujem atd.
next ma krasne veci sice, ale aj ked by to nebol problem financne, tak mne je uprimne luto vyhodit peniaze na nieco co babo oblecie 2 tyzdne - a pri velmi malych detoch je to realne cislo🙂taktiez viem, co to znamena peniaze pravidelne zarabat, tak skutocne ma racio nepusti...a k teme vela veci sme dostali, fajn veci sa najdu aj v hm a c&a a na bodycka a spacie overaly jednoznacne tesco, casto maju aj skvele akcie, takze vyplati sa...alebo bazar...do coho skutocne mienim investovat su topanocky
@bonnie1 z anglickeho si objednas bud tak ze tam mas adresu a kreditku viazanu na tu adresu a tiez mobilny telefon, alebo tam mas takto niekoho znameho co ti to pomoze objednat, resp. ti to pojde rovno nakupit, alebo potom najdes niekho co to nakupuje zo slovenska a ma tam kontakty....
@anaxamon ešte by som sa chcela opýtať, pošlú mi to v pohode na SR lebo sa zatiaľ neviem doklikať k tomu či posielajú na Sr a aké cca poštovné 😖
@bonnie1 nechci vediet ake vseliake ine nuansy ma anglicky next 😔 😔 a inak toto iste s kreditkou ma aj zara v anglicku, inde neviem ako sa nakupuje cez zaru, ale mne nechce pustit slovensku kreditku...v tomto je najlepsie mothercare....tam mi sposob platby moc vyhovuje...a tiez hm
@katussamus musis si naklikat nextdirectoy aby si mala slovensku vlaku vedla bag a poslu ti to len sa musis registrovat, postovne je nula free nic zadara?.(
@katussamus jaj prepac🙂 nie hm z anglicka ti na slovensko neposlu, iba v ramci uk posielaju

ahoj, ja cez net kupujem v nexte, je to kvalitne, nie moc drahe a dorucia ti to zdarma z UK za 2 dni. posielam link
http://www.nextdirect.com/sk/en/home
normalne nakupujem este v benetone alebo v HMku, ale najkvalitnejsie sa mi zdaju z Nextu, lebo aj po sto praniach je to stale ako nove 🙂
takze vrelo odporucam