Kde sa dá najvýhodnejšie objednať značka George?
Viete mi prosím niekto poradiť aké sú podmienky a poplatky za poštovné pri objednávaní vecí zn. George z UK??? Chcela by som si objednať priamo, nie cez sprostredkovateľa a neviem, či sa mi to vzhľadom na výšku poštovného oplatí?? Z akej stránky objednávate???
z asda ale na SK neposielaju...napr.next sa da objednat uz priamo cez nextdirect, postovne je zadarmo, ale aj tak sa to lepsie oplati objednat sprostredkovane-financne vyhodnejsie.
kuk na môj e-shop, u mňa nájdeš oblečenie značky George, ale aj ďalšie iné, dovážané z Anglicka... a to všetko za super ceny 🙂
http://direct.asda.com/Boys-Clothing/D25M1G1,de... objednávam ak by mal niekto zaujem
@miroslavap dobrý deň, objednávate ešte? aké sú podmienky? potrebujem z kolekcie domácnosť posteľné prádlo...dík
@mareli nesúhlasím že výhodnejšie cez sprostredkovateľa...objednavam priamo a bez poštovného, napr.sada body tam stála 14 e a tu na mk ich predávali po 18-19 ......
baby, keby ste sa chceli spojiť s objednávkou na SK, chcem kúpiť posteľné prádlo z georgu cez sprostredkovateľa, čo mi to z UK pošle, lebo na sk len oblečko posielajú....
poštovné je okolo 16€ podľa váhy, potrebujem aspoň ešte jednu, čo sa spojí na objednávku a podelili by sme si poštovné...
@decembrovka77 mate nejaku stranku kde by sa dalo objednavať?
Možno by som sa aj ja pripojila...Dakujem
Kto objednava prosim cez george, resp. neviete mi prosim niekoho doporucit, chcela by som sa podelit na postovnom. Dakujem.
@darinka395 ceny su ako na stranke, pod cenou v librach mas aj prepocet na uera, posta z UK je cca 2,5 - 4 eura,podla toho kolko nas bude a potom este posta ku tebe domov tiez zalezi od toho kolko veci mas objednane a kolko budu vazit, takze neda sa presne vypocitat postovne teraz.
@margaretka to bolo v roku 2012 🙂))) teraz uz naozaj bodynka ani nic podobne nesledujem a urcite sa zmenili podmienky a oplati sa objednat osobne, je toho tolko na vyber...po 4rokoch
Ahoj ,nevieš mi poradit ,chcem objednat George veci ,musím sa zaregistrovat alebo priamo môžem nakupovat a nakonci dopíšem adresu ?dakujem
@miroslavap ahoj, ešte tam objednávaš? mala by som tam záujem objednať si niečo. Ďakujem za odpoveď.

Pokiaľ viem tak na Slovensko neposielajú.