Kde v BA kúpiť topánky z firmy Slovobuv?
Viete mi povedat nejaku predajnu v Bratislave?
pozri na nete,alebo skus mimibazar 😉 my sme ich kupili tusim v malackach a potom v lekarni.ale maju ich v hociktorej obycajnej obuvi 🙂
na MMB ...je tam jedna veľmi milá predávajúca,ktorá býva myslím priamo v BJ...má v ponuke komplet ponuku...poradí ..pomôže... ceny má super...vyhľadaj si nick HRIBIKANA...keby si nevedela nájsť,napíš IP...pošlem 😉 😉
maminky, viete o nejakej konkretnej obuvi v BA,kde kupit topanocky zo Slovobuv?
ja som ich videla predavat v Pre deti alebo aj v Rene, ale osobne kupujem cez MMB (spominana hribikana), nakolko v predajniach su predrazene
ja som objednavala cez ich onlineshop. maju tam pomerane topanocky takze som sa ani nemohla seknut velkostou.
Slovobuv vyraba pre Batu...ja kupujem ich topanocky v predajniach Bata...
@veronique_1 som tu nova tak neviem ci este je to validna otazka, ale ja teraz som nedavno brala syncekovi topanky od Slovobuv a slo tu super aj cez ich eshop.... 🙂

@veronique_1 ja som sa priamo na toto pýtala výrobcu týchto topánočiek, bolo mi povedané, že v Ba možno v nejakej lekárni, adresu mi nedali, inak nikde.... že je tu vraj veľmi ťažké preraziť....
ale oni sami vyrábajú rovnaké topánočky aj pre Protetiku a Santé , ktoré sú ale o cca 10€ drahšie...
Toto všetko mi "prezradila" pani zo Slovobuv 😉