icon

Ktoré plienky vám vyhovovali najviac?

misulik4589
20. jan 2016

Ahojte...na Velkonocny pondelok k nam pribudne drobcek 😀 a preto sa chcem s vami poradit ohladom plienociek. Ktore vam vyhovovali najviac aj cenovo, aj funkcne....? Je ich na trhu vela a tazko mi je sa rozhodnut, ktorymi sa zasobit 🙂 🙂

sardinka335
•
20. jan 2016

@misulik4589 ja používam Pampers...kupujeme v akcii ale mala ma cca 7mes...uplne mi vyhovuju. Mala som na skušku od znamych aj Babylove a tiez boli v pohode, lacne z Tesca sa mi zdali tvrde a nedali sa viac krat tie pasiky prilepovať a odlepovať ked to človek nejako zle ,,zapol,,.
Mala som aj z Lidla..ale tam sa ta absorbčna vrstva tak divne ,,hrudkuje,, a vytvara taky gel....ako neboli zlé ale proste ,,neočarili ma,,. Keby som sa rozhodovala podla ceny tak asi plienky z Dm...a ked nie tak Pampersy su asi naozaj take top. Ja na tvojom mieste by som si nerobila nijake velke zasoby....ja som si vzdy kupila na skušku to menšie balenie a potom som sa uz rozhodovala ako dalej....
Synovi sme davali Pampersy a potom take Tesco tie v zelenom obale...pri dcere sme hned chceli dat tie Tesco zelene a dcere nesadli museli sme sa vratiť k Pampersom. Pri treťom dieťati uz nerobim ziadne experimenty....hned sme kupili Pampersy... 🙂

zabina27
•
20. jan 2016

@misulik4589 ja by som si nerobila zasoby, nevies, ci nebude mat babo citlivu ritulu na niektore plienky a potom ti budu naco? treba skusit po baliku, zacat z mosta do prosta bars aj tymi pampersami a ked budu sediet, potom nakup zasoby 😉 aj do buducna, ked by si chcela zmenit, vzdy treba vyskusat. my sme tak raz kupili male lidlove a krpec sa strasne vyhadzal, dobre, ze sme mali len 1 balik...
inak u nas - pampersky ok, ale nekupujeme, najlepsie asi babylove z dm, striedame s lidlovymi (ale velke baliky). tesco obcas kupim (teda asi 3x sme mali), ked je akcia, ale velmi sa mi nepacia, presne take akesi tvrde su.
a tiez sa nezasobuj tymi novorodeneckymi, babo rychlo rastie, minies ich malo, par balikov a pojdete na vacsie cislo 😉

lusyke
•
20. jan 2016

@misulik4589 Zasobovat sa nemusis...my sme pouzili tie newborn asi 1 alebo 2 baliky a potom sme uz presli na vacsie. Babo velmi rychlo rastie. Ja som kupovala Pampers. Raz sme skusili z Lidla ale na tie som nadavala lebo nam presakovali ked mala este dcerka riedke kako...a par krat nam pospinila postel. Ani som nespotrebovala cele balenie a radsej som znova kupila Pampers. Ked uz bola dcerka vacsia a cikavala do plienky uz len obcasne tak nam postacili aj tie z Lidla. Teraz uz pouzivame plienky len na noc len tak pre istotu aj ked sa uz pyta na nocnik aj v noci..takze teraz je to uz jedno ake pouzivame.

bonaqa2013
•
20. jan 2016

my pri všetkých deťoch z Tesca. OK

petrao2
•
20. jan 2016

Ja pouzivam vyhradne z tesca,po pamperskach sa mala vyhadzala a mala cervene az krize.
Vyskusaj viac uvidis aku pokosku bude mat drobcek to tazko tak radit 🙂

majba
•
20. jan 2016

my vonku pouzivame tie biele premium pampers a vyhovuju nam. sa mi zda, ze tak nesmrdia. ked sme doma tak davame latkove pop in a sme spokojni. nevadi mi, ze ju prebalim viackrat na den, ze ju dam na nocnik nech cika, kaka a dam stale novu suchu pienku.

8291
•
21. jan 2016

Pampers premium care,jednoznačne pre mňa Top,skusila som aj z lidla,malá mala vlhku riťku a šušu😁,ked sa pocikala, nepáčili sa mi,nedávno ma kamoška nahovorila na Tesco fialové alebo zelené ze sú super a vyrovnaju sa pamperskam,cenovo bomba.Tak tie fialové absorbovali super ,ale hrozne tvrde a neforemne,dokonca lepiaci pásik ked sa nedopatrením malej prilepil o kožu,tak strašne ťažko sa odliepal a urobil jej chúdatku normálne podliatinu ako cucflek,aj ju to bolelo,ťažko sa odliepala plienka pri prebalovaní.Zelene Tesco sa jej hrozne rolovali na brušku a pod bruskom jej to robilo zárezy a malá je chudá má len 9,5kg v 18mesiacoch takže ani tie sa mi vôbec nepáčili.Uz neexperimentujem.pre našu malú sú premium care plienky najlepšie.mala som aj zelené pampersky ale tie sa mi zdali oveľa kratšie.

petulda333
•
21. jan 2016

My sme kupovali pampers do porodnice,ale maly sa z nich vyhadzal ako aj dalsich 5deti na novorodeneckom..takze nerob zasoby a kup len na skusku..ja mam doma cca 400ks plienok pampers rozne velkosti,dostali sme to ako plienkovu tortu..tak mi doma stoja,pouzivame z tesca obycajne za par eur a su vyborne..skusala som malemu davat teraz ba striedacku plienky,dvakrat tesco raz pampers ale po druhej pampers sa vyhadzal na zadocku..takze nam nevyhovuju

jatva
•
22. jan 2016

jednoznacne latkove ;)

liuliu
•
22. jan 2016

Podla mna su tie sovickove z teska jednym slovom priserne uz v zivote by som ich nekupila. Najviac pouzivame dmkove tie mi neprecikala este a jasne biele pampers.

emilia25
•
22. jan 2016

No ja som pri mojich deťoch skúšala vseliske ale som verná happy plienkam velmi má prekvapilo ked som v balení našla sscky na oksksne plienky to som u žiadnych nevidela tiez vydržali.ja som bola s nimi velmi spokojná aj teraz som ich kúpila ale uz tie sscky tam nedavaju.