icon

Ktorú baby kameru odporúčate?

29. jún 2022

Bývame v byte a staršie dieťa výska a budí novorodenca. Preto zvažujem kúpiť baby kameru. Viete mi odporúčiť nejakú a podľa čoho vyberať, na čo si dať pozor pri výbere? Celkom sa v tom strácam.

nafka0483
•
29. jún 2022

Ako suvisi kamera s tym ze ti starsie dieta robi hluk?
Kameru odporucam xiaomi 360, je to sice home security, ale pouzivam ju ako baby kameru 🙂

marzuz89
•
29. jún 2022

Staci obycajna pestunka s prenosom zvuku - som spokojna so znackou Motorola. Len tiez neviem, ako ti to pomoze s vyskajucim starsim 🙂 hluk je v byte pocut aj cez zatvorene dvere, kym nenaucite starsieho stisit sa, bude sa babatko budit aj tak

janocka
•
29. jún 2022

netreba kameru, ani pestunku, staci appka Cloud Baby Monitor - jedno zariadenie nechas pri dietati (telefon, tablet, notebook) a druhe budes mat pri sebe (telefon, tablet, notebook) a dieta budes vidiet, pocut, mozes a mu prihovorit. Funguje cez bluetooth, mobilne data, aj cez wifi

autor
•
29. jún 2022

@nafka0483 ahoj. Musím bábatko zavrieť do spálne, jedine tak sa vyspí inak to žiaľ neviem lebo máme doma 2 ročného paviána.

autor
•
29. jún 2022

@janocka radšej by som niečo profi zabezpečené kódom.

nafka0483
•
29. jún 2022

Na tu xiaomi kameru mas aplikaciu, mas ju zabezpecenu, prenasa aj zvuk, vies sa cez nu prihovorit.

mimi3008
•
29. jún 2022

Ja by som urcite hladala aj s videom, nie len s prenosom zvuku...

janocka
•
29. jún 2022

Dotoho sa ti nik nedostane, pokial mu nedas suhlas. Je to lacnejsie aj praktickejsie ako dalsiu elektroniku kupovat.