icon

Kvalitné a nekvalitné detské oblečenie?

veronique_1
16. okt 2011

Napiste, prosim, s ktorymi znackami ste spokojne a preco. a tiez, ktorym znackam sa radsej vyhnut.

michaelka5
16. okt 2011

tazka otazka, su znacky s ktorymi som velmi spokojna, ale moja penazenka na to nestaci 🙂, vasinou ma nimi zasobuje segra z anglicka(HaM, Mark a Spencer, CaA, Next (drzia tvar, aj farbu)...ja chodim do Tesca na vypredaje. dobre ceny a oblecko to vydrzi zopar prani...nieco kupim aj v cinskom butiku 🙂, myslim ze to boli len zimne kombinezy, niesu priamo na tele, tak mi je to jedno. ale spodne pradlo kupujem v slovenke, spolieham na domacu kvalitu...a ked mam velice fazu tvorenia tak nieco aj usijem z domacich zdrojov...na doma je to jedno... tak si vyber 🙂, myslim ze dnes je to o peniazoch, da sa kupit vselico, aj v detských obchodoch, len musis mat na to rozpocet. 😀

bamartinka
30. dec 2011

Ahoj, ja kupujem v Nexte a Mothercare, podla toho co. A potom v Rakusku ine znacky, su veelmi kvalitne ale aj drahsie. Zacala som ich predavat aj tu na MK, pretoze tie kvalitne su ako nove, na niektore by si ani nepovedala, ze su nosene. Ale napr. dostala som aj z HaM zn. L.O.G.G. a bolo to fajn, prijemny material aj drzali tvar. S dupackami z Tesca som nebola az tak spokojna, aspon tie, co som dostala nemali zapinanie po celom tele a navliekali sa iba cez hlavu a zapinali dole. Nextacke sa zapinaju po celom tele, lahko sa obliekaju. Oplati sa kupovat v akciach, aj ked tento rok to bolo v Nexte " o hubu" 🙂

bamartinka
30. dec 2011

@veronique_1 Ahoj, ja kupujem v Nexte a Mothercare, podla toho co. A potom v Rakusku ine znacky, su veelmi kvalitne ale aj drahsie. Zacala som ich predavat aj tu na MK, pretoze tie kvalitne su ako nove, na niektore by si ani nepovedala, ze su nosene. Ale napr. dostala som aj z HaM zn. L.O.G.G. a bolo to fajn, prijemny material aj drzali tvar. S dupackami z Tesca som nebola az tak spokojna, aspon tie, co som dostala nemali zapinanie po celom tele a navliekali sa iba cez hlavu a zapinali dole. Nextacke sa zapinaju po celom tele, lahko sa obliekaju. Oplati sa kupovat v akciach, aj ked tento rok to bolo v Nexte " o hubu" 🙂

anjelicek26
30. dec 2011

Next, Zara, Mothercare, posledna kolekcia C&A ma prekvapila, kvalitne oblecko (ak porovnam roky predtym), vertbaudet je super - ale drahy, gap milujem pre maleho, s oliver tiez fajn pre chlapcov, pre dievcatka vobec... no je toho dost, kde mesacne ostavaju moje peniazky 😅

totalne sklamanie H&M, nekvalitne materialy (hadam uz 4 kolekcie, parajuce sa svy, takmer priehladne tricka v zmysle setrime material, hello kitty kam oko pozrie, uz ani dcerka to nechce vidiet), hlavne velkost 86-128 totalne katastrofy, co design, to kvalita :(

bamartinka
30. dec 2011

@anjelicek26 hej, aj Zara ma milo prekvapila, zimnu mikinku nosila starsia a teraz mladsia uz druhy rok. A ko nova po vyprani. Teraz som kupila par triciek a dokonca pred 2 rokmi pletene svetriky a mencestraky a su ako nove 🙂 Ja mam rada pre male ELLE, tiez mi maju kam prasule odchadzat 🙂

mamebabosk
11. jan 2012

ahoj. Ak hladas kvalitne oblecenie pozri na znacky Pitter Patter alebo Togs by Teddy https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/mamebab... 😉

anicka1981
11. jan 2012

no dobre, keze v Presove, nieje ani zara, ani M&S, ani nic podobne na co som tiez bola zvyknuta v anglicku, tak nakupujeme v Tescu, alebo v Pre deti, znacku g mini, dupacky a overaly pekne drzia aj farbu a tvar, a niektore rastu s nasim drobcom, 🙂 , a aj s dupackami z tesca som spokojna, da sa kupit aj za dobru cenu, a su aj pekne dizajn a prijemny material, si myslim, ze je zbytocne kupovat neake extra drahe znacky, lebo deticky rastu rychlo, a este ked teraz uz papame tekvice a mrkvu a ine prikrmy, akokolvek davas pozor, a akykolvek podbradnik mu dam aj tak sa stale zababre, a najma tie ozanzove potraviny tazko pustaju, takze ja som sa prakticke a lahko udrziavatelne oblecenie,

veve2233
Odpoveď bola odstránená