icon

Látkové plienky v sušičke

dominica_mi
25. apr 2022

Ahojte. Sušite klasické biele bavlnené látkové plienky v sušičke? Nemyslím žiadne bambusové ani lidlove či zo sinsay.ale klasické ako používali naše mamky. Ja mám pocit že mi ich sušička ničí v zmysle že mi z nich tu bavlnu "vyfuka" a mám totálne plný filter toho "mochu". A plienka mi vyjde akoby ju niekto ohryzol alebo vytrhal z nej vlákna.

sandra19901990
•
25. apr 2022

Bezne ich suším a sú v poriadku. Bez poškodenia.

dominica_mi
autor
•
25. apr 2022

@sandra19901990 môžem sa opýtať na akom programe? Ja používam bavlna do skrine.

sandra19901990
•
25. apr 2022

Suché do skrine extra. Tam suším všetko… je to akoby najsilnejší program. Aku majú plienky gramaz? Odkiaľ ste kupovali?

dzulik_
•
25. apr 2022

Sušila som normálne ešte plienky po mne, nič im nebolo. To boli nejaké českej výroby. Mala som aj oár nejakých poľských tie sa dosť zrážali v sušičke 🙂

sandra19901990
•
25. apr 2022

https://www.mimulo.sk/bavlnene-plienky-new-baby... Mam toto konkretne. Zalezi aj asi aku mate gramaz plienok

dominica_mi
autor
•
25. apr 2022

@sandra19901990 to sú plienky ktoré používala moja mamka keď mala mňa. Čiže 30rocne 😊

dominica_mi
autor
•
25. apr 2022

@dzulik_ presne také mám aj ja. Poľské sa mi tiež pozrazali. A tiež vám z nich vychádza tak veľa toho mochu posuseni v tej nádobe ktorá sa čistí?

katie253
•
25. apr 2022

@dominica_mi ja mám tiež plienky 35 ročné, a nedávala som ich do sušičky. Dala som jednu osušku a úplne sa zdeformovala, odvtedy nedávam.

nikpa
•
25. apr 2022

@dominica_mi tiež sušim v sušičke, mám zopár plienok bavlnených po svokre, majú okolo 55 rokov 🙈😄 môžem povedať, že to je iná kvalitka, sú bez chyby. No a mám aj také čo som kúpila keď sa narodil najstarší syn a tie su už ako pavučina, sušenie ich viditeľne zničilo. Skús nastaviť iný program, kratší a šetrnejší.

dzulik_
•
25. apr 2022

@dominica_mi áno, bolo tam toho dosť 😐

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
ivakri
•
Odpoveď bola odstránená
•
srferreira
•
18. aug 2022

Ja davam do susicky vsetko. Ale, ze uplne vsetko na odporucany program. Nic nemam s vecami.