icon

MAM cumlíky

michaelamomla
9. nov 2021

Ahojte mamicky,

cakame babatko a hladam dobry cumlik. Mate skusenosti s MAM cumlikom?

Dakujem.

danieladugard
•
9. nov 2021

Ani jedno z 3 deti nasich nemali Mam rado. Take.. Lahke mi pridu, vahovo. Tazko to je vysvetlit 😁 Phillips avent 👌zatial sa osvecili uplne najviac. Vela ludi frci na Bibs ale nejako nam nesli..

macko1007
•
9. nov 2021

@michaelamomla u nas od narodenia len MAM a potom aj lovi,maju rovnaku tu dudulu

evkamotka
•
9. nov 2021

Prvy mal iba mam. Druhy mam ale ked ich zacal vyhadzovat z kocika a stracat, som sa nastvala a kupila mu tie dm za zlomkovu cenu. Sluzia ABSOLUTNE rovnako. Ze ma to nenapadlo skor! Tolko penazi som minula na mam dudle

nelca0510
•
9. nov 2021

@michaelamomla máme Loví a spokojnosť. Hlavne nekupuj bibs

nerya
•
9. nov 2021

MAM a od 12+ sme prešli na MAM perfect, sú tenučké, vybrala som ich hlavné aby sa malému nedeformovala sánka. Sem tam mu kontrolujem zhryz a stále má pekný

junovedievca
•
9. nov 2021

@michaelamomla mame mam,bibs,lovi vsetky su dobre ale ani jeden nechce.sem tam trosku pozuzle ale nie je to jeho priorita.takze asi pokus omyl

alexandra2468
•
9. nov 2021

Moja tiez len MAM

nevenka
•
9. nov 2021

My sme pri prvom vyskusali viac, ale sadli mu MAM cumle. Pri druhom sme sli rovno do MAM, aj pri tretom. Oni maju aj obycajne a potom aj tie Perfect, tie su uplne uzke a maly nema problem striedat ich. Su riadne ploche, kvoli zubkom som takto vyberala. Prvi dvaja maju kus deformovany zhryz teda mali a dr. radila uz zobrat cumel v 2,5 roku, ze sa to este napravi a napravilo.

mattkapd
•
9. nov 2021

@michaelamomla prvý nemal problém striedať Mam, AVENT, BABYLOVE to bol taky dudlikovy princ.. Co som mu dala to dudlal.. Malička teraz ma MAM a AVENT.. Ja kupujem podľa obrázkov.. A teda máme zatiaľ len 3 týždne ale nemá problém s týmito značkami.. Ja som malému nechala dudel do necelých 2 rokov.. Niečo po roku som mu dávala dudel len na spánok