icon

Mám kúpiť nový monitor dychu, alebo stačí si len požičať?

krisstina_em
26. sep 2022

Ahojte, potrebovala by som poradiť, či kúpiť nový monitor dychu alebo si mám požičať od mojej poisťovne. Ak nový, viete mi nejaký odporučiť ?

werony_n
•
26. sep 2022

@krisstina_em ja som mala požičaný z lekárne a bola som spokojná. Značka Nanny

kittykat22
•
26. sep 2022

ja som predavala na bazare. Pouzivala som ho pol roka? Zaruka bola 2 roky.

bolarazjedna
•
26. sep 2022

Ja som chcela taky monitor, čo sa dava na plienku - také nepoziciavaju, čiže ja som kúpila. Snuza hero. Som spokojná. keďže každý víkend cestujeme k jednym/druhým rodičom, mne by bolo dosť nepohodlné za každým zbaliť monitor spod matraca a prenášať, potom zase späť.

Ale kebyže chcem ten pod matrac, asi by som požičala, je to cenovo výhodnejšie.

pukina
•
26. sep 2022

@krisstina_em my budeme poziciavat. btw, nepoziciava to poistovna, ta ti iba preplati cast nakladov. Poziciava sa to bud v porodnici alebo vo vybranych lekarnach, pozri nadaciakrizovatka.sk

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
konikkon
•
26. sep 2022

@pukina požičiava ho poisťovňa. Mám ho od poisťovne požičaný už 10 mesiacov. @autorka mne poisťovňa zapožičala čisto nový monitor a takisto všetkým mojim známym. Pri druhom dieťati tiež budem určite požičiavať.

54tinka54
•
26. sep 2022

@krisstina_em ja som mala z union poisťovne, na pol roka dávajú zadarmo. Toho pol roka to úplne stačí, potom už nie je také riziko syndrómu.
Podľa mňa sa neoplatí kupovať.
A ak nie si v union, tak sa tuším da požičať aj cez lekáreň alebo v nemocnici.

svokrinjazykmonika
•
26. sep 2022

Viem že aj z lekárne sa dá požičať, neviem či to tu už niekto spomenul. No ja som si kúpila z druhej ruky.

veronika3110
•
27. sep 2022

@krisstina_em ja som tiež kúpila z bazošu za 38€ Babysense II (má dve podložky) po dvoch deťoch a funguje perfektne... a už ti ostane a môžeš ho používať dlhšie, kedže sa požičiava myslím len na pol roka... a za tie peniaze, to je skoro zadarmo

krisstina_em
autor
•
27. sep 2022

Ja mám dôveru ale chcela som si požičať z lekárne alebo z nemocnice. Len som niekde už dávnejšie čítala,že tie požičané nie sú také spoľahlivé ako novo kúpené.

aaalenkak
•
27. sep 2022

@krisstina_em my mame pozicane z Kramarov, pre dve deti to vyslo do 100eur na pol roka.

zorkahorka
•
27. sep 2022

Staci pozivat. Beztak ho potrebujes na pol roka, potom sa nebezpecenstvo umrtia rapidne znižuje. Ja som pri prvom pouzivala, druhe bolo kojene a jednoduchšie bolo,ked spalo pri mne,tajze som ho absolutne nevyuzila