icon

Máte skúsenosť s klasickými alebo Babylove nature plienkami?

lolusik
26. sep 2014

Chcela by som aktuálne skúsenosti s týmito plienkami, lebo uvažujem ich používať pri druhom dieťati a všade sú len informácie od mamičiek zpred viacerých rokov. Čítala som, že sa zmenil výrobca a už nie sú také dobré... Je to pravda?

kazunomiya
•
26. sep 2014

Ake boli pred rokmi neviem, lebo sme ich kupovali len teraz. Pouzivali sme oboje. Oboje su fajn, akurat niektore balenie tych nature trochu pachli od tej celulozy, z ktorej sa vyrabaju alebo od coho. Tie nature su take makksie, velmi prijemne a co sa tyka velkosti, tak su asi trosicku vacsie ako tie obycajne, my sme museli z obycajnych dat stvorky ked z Nature stacili trojky. Ja pouzivam jednorazovky na noc a na von, cez den pouzivam latkove plienky. Okrem tychto mame dobru skusenost s Bella Happy - tie mame teraz a s plienkami z Tesca (len c. 1 a 2, vacsie sme neskusali). BTW tie obycajne Babylove maju strasne rozkosne obrazky, uplne sme z nich boli namakko 😀

svetlusska
•
26. sep 2014

my sme ich pouzivali skoro 2,5 roka a boli super.teraz nedavno sme sa odplienkovali......cena prijatelna, fajn material...takze u mna spokojnost...

verronica
•
26. sep 2014

Aj my ich pouzivame, nie su take igelutove ako pampersky. Aj lidlovske su fajn, zdaju sa mi velmi podobne babylove.

esterba
•
26. sep 2014

Ked jednorazovky, tak pouzivam nature. Nemenila by som, nemam ziadne vyhrady. Neprecika, vyzera, ze jej su pohodlne, cenovo pre mna prijatelne. Nepachnu po chemikaliach.

liz_lemon
•
26. sep 2014

Natur som raz kupila, a hrozne boli, normalne sa roztrhali ako ich mal maly na sebe, takze nikdy viac

seiff
•
6. dec 2014

Nie kazde "nature" je ozaj nature. Pozri tu: http://www.bocianiehniezdo.sk/content/nove-ekop...

kikuska1010
•
25. nov 2020

Otas klasicke babylove su super