Máte skúsenosti s kozmetikou Bupi pre novorodeniatko?
dakujem
pre novorodeniatko radsej ziadnu kozmetiku len cista voda na umyvanie, a pri suchej pokozke cisty mandlovy al. olivovy olej z lekarne...
Áno, používame Bupi od narodenia a môžem len odporúčať, skúšali sme Niveu, Johnson´s ale malý mal od nich vyrážky, jedine Bupi, a ešte Bübchen sa nám osvedčil.
Bupi krém na zapareniny je jediný, ktorý nám pomáha.
Presne ako píše sense. Ak má pokožku v poriadku, nie je extrémne suché - tak nič. Ja som môjho nenatierala vôbec ničím, a na rozdiel od niekoľko detí v jeho veku, nemáme absolútne žiadne problémy.
Suhlasim s kockami, ktore pisu ze pre novorodeniatko netreba ziadnu kozmetiku. Neskor cca od pol roka, niekto az od roka, pomaly zacat ale pre cerstvo narodene urcite nie. Vynimka je olej, ten som davala po kazdom kupani kazdy druhy den, lebo maly mal velmi suchu pokozku.
Bupi mydlo dost vysusa, u nas lepsie sadol Sebamed (to je syndet, nie klasicke mydlo, ale umyva super a nesusi)
Bupi telove mlieko mne osobne vadilo kvoli voni, a zdalo sa mi malo premastujuce. nahradili sme Hipp-om.
ine som neskusala.
Ja pouzivam bupi sampon na vlasy a telo. U dcery som to zacala pouzivat ked mala asi 18mes., u syna ked mal asi 6mes. Maju po nom super pokozku. Mam aj mydlo, ale este som to nepouzila.
A možem sa spýtať ze práci prášok bupi tekuty je na biele alebo farebne oblecenie ? Lebo neni to ani na flaske napísané ani nikde to neviem nájsť dakujem
Vcera kupala mojho synceka babka a pouzila bupi mydlo. Nad ranom uz bol syncek osypany. Mozeme sa zacat liecit. Nehovoriac o tom aka mu ostala pokozka vysusena. Hned letelo do kosa-bupi u nas nikdy viac👎

Osobne odporúčam. Skúšali sme kadečo, malému takmer nič nevyhovovalo, zo všetkého ekzémy a pod. Môže mať iba BUPI alebo BUBCHEN.