Máte skúsenosti s termofľašou Pura?
Mamičky poprosím o skúsenosti, či už pozitívne alebo negatívne. Ďakujem.
My ju máme. Akože fľaša je fajn, mne netečie, ak používam originál sosak. Lenže ten syn nechcel, používame jediné sosaky mam a tie keď tam dám, tak to tecie, bohvie prečo. Teraz ju používam na vodu a čaj, vonku, za mňa fajn, ale zase že by to bola neviem aká pecka. Výhoda je, že nie je plastová, takže ak do nej dáš teplý nápoj, alebo v lete, keď je teplo, tak nemusíš mať zlý pocit. Tiež v lete sa v nej tak rýchlo nezohreje voda. Ale sú podľa mňa aj lacnejšie alternatívy nerezových fľašiek.
Za mňa bohužiaľ sklamanie, mám Pura termoflasu, neudrží nápoj teplý viac ako hodinu a fľaša tečie, mám s náustkom, vecne ma mala mokré cele tričko, myslela som, že to neviem optimálne zakrutit, ale ako čítam, viaceré majú problém s pretekanim
Aj za mn obrovské sklamanie.išla som na istotu ,že Pura je kvalitná.ale absolútne neudrží fľaša teplo .najprv je horúca,ze ju ledva udrziš v rukách a do hodiny bol čaj takej teploty,ze sme ho mohli hneď piť.velmi som sklamaná.potrebovala som hlavne nech udrží teplý nápoj ked budeme s detmi niekde von na výlete al.prechadzke ,takže idem hľadať niečo ďalšie.

a chces ju pre dieta? lebo je velka hoci objemovo mala. co mne najviac vadi, ze tecie - dcera ma so slamkou a syn s naustkom a obe to robia