icon

Matrac do detskej postieľky

alena68
20. feb 2016

Ahojte mamicky,chcela by som sa opytat aky je vhodny matrac pre novorodenca alebo s akym mate skusenosti.Vsade kde citam na nete clanky sa nazory rozdeluju.Ci uz je to ten s kokosovou vrstvou alebo penovou.Fakt mam dost misung z toho.Viem ze je vhodny tcrdy matrac len neviem pre ktory material sa mam rozhodnut

darinaz
•
20. feb 2016

Podla mna je to jedno,ide o to co skor preferujes. Ja osobne som kupila pre deti s kokosovou vrstvou a na chalupu,kam chodime len obcas,molitanovy.

seahorse27
•
20. feb 2016

My mame molitanovy, ktory ma na jednej strane kokosovu vrstvu - malému je jedno, na ktorej strane spi, dcerka to mala tiez na haku. Ta kokosova strana je trochu tvrdsia, ale nie ovela.

dominika6
•
21. feb 2016

@alena68
Staci molitan ale nech je v hrubke min.8cm...po roku aj tak pojde na velku postel

didushik
•
4. mar 2016

určite to nie je jedno aký matrac kúpisť...Molitan je príliš makký.... Predsalen bábo má chrbticu vo vývoji.... Ja akurát tiež vyberám matrac a idem do Kokos-Molitan-Pohánka alebo Kokos-Latex

mony14
•
28. júl 2017

@didushik citam vase prispevky...pre aky madrac ste sa nakoniec rozhodli

alena68
autor
•
28. júl 2017

@mony14 nakoniec som kupila kokos-molitan a je fajny 🙂

didushik
•
28. júl 2017

@alena68 ja som kúpila kokos-latex.... ale drobec v posietlke spal dokopy 4-5mes.... od 5mes spí s nami v posteli 🙂 😂

alena68
autor
•
28. júl 2017

@didushik presne nas toto iste,tiez od polroka spi uz len s nami,na postielku ma akergiu,asi tam strasi😂