icon

Matrac do postieľky pre novorodenca

lucccinka11
19. nov 2017

Dievčatá poraďte mi nejaký dobrý matrac do postieľky pre novorodeniatko 🙂 aký odporúčate? Ďakujem

emi16
•
19. nov 2017

My sme mali aj s kokosom
Aj len cisto molitanovy
Dieta je tak lahke, ze uplne staci molitanovy
Dolezite je aby sadol do postielky, aby dietatko nezapadlo medzi matrac a mriezky postielky

fidorkadoris
•
19. nov 2017

Mali sme najlacnejsi molitan, dieťa je ľahké, staršie môže matrac zase precikat, keď je už odplienkovane kupujeme kvalitnejší

vlkodav1
•
19. nov 2017

My sme používali molitánový matrac z hejka a boli sme veľmi spokojní 🙂 . Poťah sa dal prať v práčke, takže starostlivosť oň bola jednoduchá. Teraz tam majú Black Friday zľavy, takže keď použiješ kupón, tak to budeš mať aj lacnejšie: https://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ .

zuzuliennka1
•
19. nov 2017

my kupujeme z ikea priamo do ikea postielky - vyssa snosa sa vola, ma dva rozne povrchy takze pouzitelny z oboch stran, da sa striedat a potah sa da prat
ale je to standardna velkost (120 na 60) takze bude pasovat podla mna aj do inych postielok, vyska je 8cm

lucccinka11
autor
•
19. nov 2017

@zuzuliennka1 včera som ho držala v rukách, no zdal sa mi byť taký tenky, ale bol stočený v takej rolke a možno práve preto sa mi zdal tenký

emi16
•
19. nov 2017

@lucccinka11
Ked su stocene v rolke a v igelite
Treba ich nechat 24 hodin po odbaleni nadychnut
Oni zvacsia svoj objem

zuzuliennka1
•
19. nov 2017

@lucccinka11 presne ako emi pise, on sa este nafukne, plus takym malinkym lahuckym detom hrubsi netreba, 8cm vyska je akurat

zuzuliennka1
•
19. nov 2017

zober si na akych hrubych matracoch spavame my dospelaci, okolo tych 10-12cm max , ked od oka pozriem... a kolko vazime... takym lahuckym babatkam je podla mna 8cm dost, co ma konkretne tato VYSSA SNOSA z ikea @lucccinka11

dominika6
•
20. nov 2017

@lucccinka11 dieťaťu stačí obyčajný PUR penový matrac v 8cm hrúbke..ked prejde na veľkú posteľ,vyberá sa zas úplne inak

lucccinka11
autor
•
20. nov 2017

Ďakujem Vám 😉

lenka_kovacova
•
30. jan 2018

Najlepsi matrac pre nasho synceka sme nasli v sleep4U v Bratislave.... super poradili a dokazu pre deti vyrobit matrac na mieru.... co ma potesilo, ze matrac je natolko vzdusny, ze keby dieta nahodou zaborilo hlavicku do matraca, moze aj cez neho dychat: http://sleepforyou.sk/produkty/matrace-baby/

ivanakaka
•
25. júl 2023

@lenka_kovacova dik som im pisala ale matrac ma 12 cm to je nejak moc nie?