Módne hity pre najmenších. Tiež ste tomu prepadli?
Ahojte, ja som úplne "prepadla" módnym hitom pre najmenších, veľmi sa mi páči, keď je dieťa hoci jednoročné krásne oblečené a "ladí" mu to... 🙂 Má tu ešte niekto takýto "problém" 🙂
jajáj, tak sa hlásim do klubu.. teraz som mala najväčší problém v tom, že Sára nemôže nosiť také krásne kvietkované šatočky, čo som jej kedysi kúpila, lebo k nim nemá topánky.. tak už má nové topánky 😀
Next už nekupujem, máme síce pár kusov, ale ulietavam si teraz na Frugi - je to nádherné bio oblečko a zaručene nikto v okolí také nemá.
hlasim sa dalsia do klubu, moj Saminko musi byt zladeny, vymodeny, nahodeny, nazvime to akokolvek, ale urcite by som ho nedoobliekala. niekdy s azladime, alebo ho zladim z ockom ako kedy!!!!
najviac ma vytocilo, ked som bola vcera v skole a svokra mu obliekla teplaky hm, vestu strikovanu hm a topanky, jak maleho sedliaka!skoro osm odlpadla!!!!!
ja nakuujem, next, cherokee, hm a nike
Nasa mala by len v satoch chodila, sukne nemusi, ale saty... A to nesmiem nechat niekde moje lodicky, lebo ona to ma hned na nohach. A take,ze naramky pre mna nehrozi, vsetko mi hned znarodni a to ma 2 a pol roka.
to moja nechce nič na hlave,ani čelenku ani čiapku,hned stiahne a pukačky alebo sponky ani nehovorím,idú dole aj s vlasy,normalne stiahne akoby ju to nebolelo... 😒
Marika aj náš malý chodí v mojich topánkach a hlavne vo vysokých 😀 a rád sa parádi, len si dáva čelenky na hlavu, náramky a všetky čačky a hlavne sa rád maluje 😀 no už sa pripravujem že mi jedného dňa povie, že je gay ani by som sa nečudovala 😅 ale nie srandujem, to je normálne...
joj monkula jezka mu ja musim dat normalne origos vystrihat u kadernicky 🙄
ale vyzera vzdy cool 😀 😀
a teraz som mu kupila rifle na traky..fakt bozske:H-M.a taky stari corgon v nich vyzera uplne uz sexi 😀 😀 a ked vyceseme jeza no uz satesim ked dakde vyrazime 😎 😎
dadka,aspon si možeš požičiavať jeho šaty 😀 ale nie,to deti robia,niektory chlapci sa aj s babikami hravaju 😀
ahojte tak nasa mala v poslednej dobe ide na tričkach s opičkou NEXT ešte len otvorí oči rano a už chce tričko s opičkou 😀
nech sa už oteplí,nech všetko neschovame pod zimné veci,mam pre malú na jar veľa vecí krasnych nachystanych...len čo si maminka oblečie 😅 😀
Mikalove 😀 no ten môj má aj krásnu ružovú buginu a v nej vozí krtka (bábiky zatial nechce)
akosi zabudame na seba pri tom ako nakupujeme malej 😉 ale nevadi niečo už len dame na seba 😀 už si ani sama sebe neviem nakupovat asi 😕
joj ja vam tak zavidim tie dievcatka 🙂
minula segra vyobliekala malu akupila jej v meste kabelku ked sme boli.....no ja som bola uplne v ri... znej 😵 😵
no a Chiarka sa viac teší z vecí, ako z maškrty 😝
keď jej dávam niečo na oblečenie do rúk, tak piští a kričí Lalikineee, jeeee
no a keby ste videli cirkus, čo spravila v obuvi, keď som jej nechcela kúpiť čižmy na opätku.... 😀 😀 boli o tri čísla väčšie a na tie, čo som jej kúpila, sa ani pozrieť nechcela 😀 😀
mon čo si to za mamu že 2 ročnej opätky nedovolíš 😀 pojdeš do starobinca,uvidíš 😀
mikalovw, stačí,že si moje čižmy na opätku obúva... 😀 😀
A pri papaní má v ruke vlhký obrúsok a utiera si ruky, ústa, stôl a na ozázku, čo robí mi povie, Lala patala, akože Chiara upratala 😀 😀 😀
Inac akurat som hovorila mame, ze ja som jak chudera pri malej. Teraz sa to este schovalo pod kabatom, no ale darmo zachvilu jar a ja tocim dokola 4 pulovre ☹ 😅
Mon to robí aj náš Maťo s tým utieraním 😀 a nedajbože si zašpiní ruky už musíme umývať mydlom 😀
Marika 😀 😀 ja tiež, ale ja mám ospravedlnenku, že na to pupčisko teraz aj tak toho vela neoblečiem 😅
lucia123, nečítala som všetko, ale aj ja malého zľadujem, aby bol peknučký a nie že (ako kamoška oblieka synčeka) mu dám biele tenisky s modrými srdiečkami, hnedé nohavice s červeným srdiečkom a zeleno červenú košeľu... to je podľa mňa strašne otras 😎

ked sa pozriem do skrine nasej paradnice mam pocit ze este styri slecny by som zaobliekla popri nej, taktiez si potrpim aby bola zladena a oblecena co najlepsie,,,no jedine zaco vyhodim kopu penazi su topanocky,inac kupujem veci cez mimibazar alebo mam super dve kamosky po ktorych dedime krasne vecicky vacsinou next,,,aj teraz som jej neodolala a kupila krasne saty na leto 😉 ,,,synator si tiez rad vyberie a ale da na moju radu-niekedy 😅 ,,,jedine co mu nesmie chybat su vyholene prusky po bokoch hlavy 😀 ,,,ale ako prasiatka chodia domov stale,,neviem ci len moje su tak nesikovne a stale spinave 🙄 ,,,sa prezliekame stale 😠