Monitor dychu alebo Owlet ponožka: čo zvoliť?
Ahojte čo ste zvolili pre bábätko z týchto dvoch veci? Bývame v dome, je pravdepodobne že bábätko bude buvat aj inde. Tak rozmýšľam či kúpiť ponožku alebo monitor dychu ktorý by sme mali len v postieľke. Pre a proti? Do kedy ste používali reálne ponožku do akého veku a cely deň? Nebude si ju neskoršie sťahovať dolu? Oplatí sa investovať do pokožky? Ďakujem sa odpovede a skúsenosti.
@matusa_153 Čo je to owlet ponožka? Vieš mi k tomu povedať viac?
@matusa_153 my sme mali owlet. Pouzivali sme ho iba na nocny spanok do cca roku. Sice sme mali aj vacsie ponozky, tusim do pat rokov, ale uz mi to moc nechcela. Hlavne v lete ked spala len v bodycku, tak si to casto odkopala a potom sa pustal alarm. Da sa to vyriesit normalnou ponozkou navrch ale moja nechce spavat v ponozkach. Ale super vec. Babo moze spat hocikde a je monitorovane.
@matusa_153 Čo je to owlet ponožka? Vieš mi k tomu povedať viac?
@pr85 monitor dychu, co sa dava na nozicku.
V nemocnoci sme mali monitor dychu- podložku. Fajn, až na dva falošné poplachy, ten orvý mi spustil nejakú blbú úzkostlivosť, ktorej sa neviem zbaviť. Doma máme Owlet. Tiež robí falošné poplachy, väčšinou oranžové- zle nasadená ponožka, spravil aj dva červené- málo kyslíka, čo som nepochopila, lebo oba razy bolo doeťa hore a my pri ňom. Zo začiatku sme dávali Owlet na nohu celý deň, teraz (4 mesiace) už len na nočné spanie, lebo cez deň spí v obývačke pri mne. Možno časom, keď bude spať samo v inej miestnosti, tak budem dávať. Ešte som zvažovala nad monitorom, ktorý sa pripne na plienku typu Snuza Hero. Domov by som platňový monitor nechcela.

za mna jednoznacne owlet ponozka, aj ked niektori obe tieto veci dost odsudzuju, ja si myslim, ze opatrnosti nie je nikdy dost.