icon

Monitor dychu Nanny pre druhé dieťa

30. nov 2025

Ahojte, chcela by som sa len poradiť. Dostala som monitor dychu z rodiny značky nanny jablotron. Keďže naše malé sa má narodiť presne po roku od kúpy tak som si ju zobrala nakoľko píšu že podložka má záruku 2 roky a zariadenie 10. Je to monitor dychu nanny a cez ich stránku som si aj overila že podložka podľa uvedeného čísla je este v záruke. Keďže sa to nedá nejako kalibrovať tak sa skôr bojím toho že si sa to prispôsobí aj na druhé dieťa? Nemáte niekto skúsenost? Ďakujem.

vkatush
•
30. nov 2025

Ja som pri prvom kupovala nový. Keď sa narodilo druhé, monitor mal 2.5 roka.
Kúpila som novú podložku, keďže podložka by mala mať max 2 roky.

really8
•
30. nov 2025

@anonym_autor monitor sme podedili. Mal asi 6 rokov a fungoval bez chybne.

autor
•
30. nov 2025
@vkatush

Ja som pri prvom kupovala nový. Keď sa narodilo druhé, monitor mal 2.5 roka.
Kúpila som novú podložku, keďže podložka by mala mať max 2 roky.

@vkatush ďakujem, moja sestra mi ju dala a teda mame približný termín pôrodu len ja po roku. Takze podložka bude mat rok tak asi by to malo byt ok nie? Sestra ju použila len 6 mesiacov

autor
•
30. nov 2025
@really8

@anonym_autor monitor sme podedili. Mal asi 6 rokov a fungoval bez chybne.

@really8 a neriešili ste výmenu podložky?

really8
•
30. nov 2025
@anonym_autor

@really8 a neriešili ste výmenu podložky?

@anonym_autor nie vobec. Fungovalo to ako malo.

autor
•
30. nov 2025
@really8

@anonym_autor nie vobec. Fungovalo to ako malo.

@really8 Dakuejm my sme to teraz s mužom skúsili inštalovať 😂 tak to začalo pipať do 20 sekúnd tak ako píšu v návode tak verím he to bude aj na bábätko fungovať správne 🙂

anonym_86584f
•
30. nov 2025

Tiez sme podedili monitor. Moje dieta bolo tretie v poradi, ktore tento monitor vyuzivalo. Nic sme nemenili, vsetko fungovalo dobre. Monitor sme posunuli dalej, takze uz ho vyuziva stvrte dieta.

vkatush
•
30. nov 2025
@anonym_autor

@vkatush ďakujem, moja sestra mi ju dala a teda mame približný termín pôrodu len ja po roku. Takze podložka bude mat rok tak asi by to malo byt ok nie? Sestra ju použila len 6 mesiacov

@anonym_autor myslím, že to by malo byť v pohode, hlavne keď ste skúšali a ide, ako má.
My sme používali 10m, potom sme posunuli, tam ho používali 12m a tak som menila. Ale niektorí nemenia vôbec.