Monitor dychu pre dvojčatá
Ahojte, máte skúsenosť s monitorom dychu do plienočky ? Ak áno akú značku odporúčate...
Budem rada za recenzie.
Pri mojich dvojičkách sme mali monitory pod matrac, teraz hľadám recenzie na iné monitory pre sestru.
@sasanka605 ako dlho ste ho používali ? Čítala som nejaké recenzie kde uvádzali vhodnosť používania len do doby kým sa dieťatko nevie pretočiť na bruško.
Nie, vôbec netlačí, nevyrusuje... No pri otáčaní sa to môže uvoľniť z plienky a zapípat.... Pre nás to bolo praktické, lebo sme často cestovali na víkend rodičom a neviem si predstaviť, že by som prenášala hore-dole ten co sa ma dat pod matrac.
Ja som napr pôvodne chcela používať do roka, no v pol roku, keď sa začal otáčať, som aj prestala používať. Nie kvôli otáčaniu, ale mal taky zlý spánok, že musela som ho vziať k sebe do postele, napriek všetkým mojim zásadám proti, a tak monitor dychu stratil význam.
@jany205 este používame pri treťom. Mala ma 5 mesiacov a spi skoro stále na bruchu. Funguje normalne monitor. Stalo sa asi 3x ak sa silno pritlačila bruškom tak zapípal ale hned ako sa odtiahla prestal.

mame snuza pico, odporucam.