Nakupujete cez anglický eshop F&F?
Kupujete niekto cez tuto stranku prosim ?
http://www.clothingattesco.com/baby/newborn/ica...
@martina833 dobry den chcela by s sa spytat co nahodou nebuxete objednavat z f&f?dakujem Maca chcela by som nieco odtial len je t dost vysoke postovne.
Kupovala som až do včera, keď som videla, že poštovné je teraz 20 libier, skoro ma piclo ☹ doteraz so mala do cca 6 EUR max
@mirkapsnupydog juuuj a to odkedy je take drahe??? ☹((
skúste tuto www.aliexpress.com sú tam podobné veci a poštovné máte zadarmo 😉
@anina33 neviem odkedy, ja som včera robila objednávku a pri checkout mi to vyhodilo, tak som pekne celú objednávku zmazala 😠
Ano..aj ja som pravidelne objednavala a ked zmenili postovne som im aj mail napisala co sa stalo ,ci sa im tam nieco na stranke nepodrb.... Ale ze tam volaco prehodnocovali a museli zvysit postovne..ze im je to luto..:\
Neoplati sa to skuste mamicky co objednavaju z anglickeho FF sice s kurzom ale stale to vide lacnejsie.Ja objednavam casto z Holisteru, new look, jennyfer, river island Tam je postovne tiez vysoke ale po prekroceni nejakej sumy je zadarmo 🙂
@akkk po zvyseni postovneho sa uz neoplati objednavat...
Dakujem a neviete mi poradit niekoho co objednava😉
@mirkaveron
Idem objednávať s aliexpres, peniažky treba vždy vopred zaslať nedá sa aj formou dobierky ? ďakujem
@erika131722 peniažky treba zaslať vopred ako dobierka sa nedá najlepšie je sa zmestiť do sumy 20 eur aby vám to nezadržali na colnici 🙂 🙂 🙂
DPH sa plati nad sumu 22e je to o nahode ked vam otvroia balicek a je nad tu sumu zaplatite dph a pustia dalej ,ale neobjednavajte fejky 🙂 nike,adidas,MK a atd

ano, kupujem previdelne