icon

Obchod Gizzo - zlé skúsenosti

petrabu
21. okt 2015

Ahojte vsetci co casto nakupujete cez net. Davajte si pozor na obchod Gizzo. Predavaju tovar ale balik neposlu. Uz o tom bolo aj v Reflexe na Markize. Ja som na to doplatila tak snad uz nebudu dalsie ...

gabrielasenkarova
•
22. okt 2015

Aj ja som zaplatila... škoda :( že som to nevedela skôr... dnes som sa pokúšala s nimi spojiť, nedá sa tam dovolať...

petrabu
autor
•
22. okt 2015

Ja som to napisala aj do hoax-u a urcite napisem aj SOIke ... napis tam aj ty aby to to cim skor zavrreli a neokradli dasich ludi.i

petrabu
autor
•
22. okt 2015

http://hoax.sk/pochybne-praktiky/varovanie-chce...
ak sa da tak to prosim zdielajte ... dakujem

kyticka05
•
22. okt 2015

akože to čo je? to je novinka nejaká? aj ja som objednala dvoje topánky? kde presne sa treba sťažovať? aby to malo aj zmysel. výpis z banky mám.

petrabu
autor
•
22. okt 2015

Mne odporucili ist na policiu a podat trestne oznamenie a kontaktovat SOIku. To som dnes nestihla ale aspon si pozriem co mi vsetko bude treba. Urcite bude treba nejaky doklad o zaplateni a aj emailovu komunikaciu.
Urcite oklamanych a okradnutych zien bude viac tak treba cim skor zablokovat tu internetovu stranku.
Asi peniaze uz spat neuvidime, len to treba zdielat a informovat ostatnych aby sa tam prestalo nakupovat.

petrabu
autor
•
22. okt 2015
petrabu
autor
•
22. okt 2015

urcite kontaktovat soiku a podat trestne oznamenie !!!