icon

Oblečenie z Pepca pre batoľa a reakcia - začervenanie

trubajerichova
20. feb 2017

Mám nepríjemnú skúsenosť s oblečením z pepca. Malý sa len trochu spotil a mal vyhádzaný celý chrbát a aj začervenanie pod pazuchami.
Oblečenie som pred obliekaním prala obvyklým spôsobom ako ostatné veci. Dávam ešte plákanie navyše.

Má ešte niekto podobnú skúsenosť s oblečením tohto predajcu?

ukulela
•
20. feb 2017

ja som mala z pepca dve-tri veci a problem som nemala. kamoska tam kupuje castejsie a tiez bez problemu. je to asi pripad od pripadu. ja som malemu prala do roka v ecover z DMky, bez avivaze.

katkakovac
•
20. feb 2017

Nieco som raz zachytila o obleceni z pepco. Ja zo zasady nekupujem ultra lacne oblecenie. Mam dobru skusenost z oblecenim z hm a c&a. Kupis napr balik 100% bavlnenych 3-5 bodyciek za 10€ a su celkom dobrej kvality. Zalezi aj od velu dietata. Inak pouzivam gel na pranie pre deti denk mit z dm drogerie a nastavim aj extra plachanie. Avivaz nepouzivam, mam susicku. Ale ani predtym som avivaz nepouzivala. Skus vymenit praci prostriedok alebo zainvestovat do kvalitnejsieho zakladneho oblecenia.

ukulela
•
20. feb 2017

jo, aj ja rada kupujem h&m a c&a, v jednom mavaju aj body z biobavlny (tak to pisu, nie je to chemicky bielene). inac dobre a lacne som mala pre mimco aj z lidku a nemala som ziadny problem.

yidaky
•
20. feb 2017

Rok či dva dozadu som na nete tiež videla príspevok mamičky ohľadom oblečenia z pepca. Dieťatko malo reakciu a vyslovene sa mu obrázok z oblečenia vyhádzal. Tiež myslím, že keď dieťatko spalo a spotilo sa. Ja tiež nakupujem hm, ca a tesco...

moni244
•
20. feb 2017

Hm, uz druha tvoja tema, kde sa na nieco stazujes, hm, zeby dalsi troll, ck sa nudi? Nick by to vysvetloval

sykorkauhliarka
•
20. feb 2017

malej kupujem hlavne bavlnene nohavice z pepca a ziadny problem nemala

delmondo
•
20. feb 2017

@yidaky áno, toto som videla aj ja. Na tričku bol nejaký obrázok a chlapček sa vyhadzal rovno pod ním. Ja osobne nemám zlú skúsenosť s reakciou na ich oblečenie.

petulda333
•
21. feb 2017

Moj syn ma atopicky ekzem a celkovo citlivu pokozku,asi 80% veci ma z pepca a ziaden problem. K tomu incidentu s trickom/resp to boli body aj moj syn ich na a nic. A teda videla som rozbe reakcie na oblecenie ale aby to vypalilo napis? Blbost! Hlavne ked napis bol natlaceny na vonkajsiu stranu a zvnutra boli body ciste

nnjago
•
21. feb 2017

Ja tam tiež nenakupujem, ked som tam malému kúpila mimon tričko tak mi povedal že ho svrbí telo pod tričkom, takže radšej nekupujem. Mám kamarátku ktorá je spokojná s ich vecami, to je asi od citlivosti pokožky.

trubajerichova
autor
•
21. feb 2017

@moni244 vieš mám toho veľa na srdci a aj by som si tu dala normálny nick ale je pravda ,že ma poslednou dobou veľa vecí se... Má to jeden prostý dôvod na ktorom práve pracujem a popri tom občas vypnem a zájdem na koňa ...napr. sa posťažovať (dlho som tu len chodila a čítala názory a pripomienky iných). Že ti to nevyhovuje... to je normálna vec. Niekomu zákonite musím liezť na nervy... to by bolo divné keby sa niekto taký nenašiel. 🙂

moni244
•
21. feb 2017

@trubajerichova jaj, tak si prisla nadavat na cely svet, super

trubajerichova
autor
•
21. feb 2017

Ďakujem Vám ostatným za príspevky 🙂.

trubajerichova
autor
•
21. feb 2017

@moni244 zas na cely svet nie ... to by zabralo fakt veľa času,a toľko fakt nemám :D:D:D

slavka1811
•
21. feb 2017

ja pre malu tiez nakupujem aj v Pepcu...a nemala s nim ziadne problemy.periem v persil abo ariel sensitive, avivaz Lovela,kazdy kusok oblecenia zehlim a nebol nikdy s nicim problem.moze aj nemusi to mat priamy suvis prave s oblecenim tejto znacky.aby si zbytocne nemusela hned oblecenie vyhadzovat bo urcite si kupila pekny kusok(Pepco ma pekne vecicky)tak skus preprat viackrat oblecenie pokial miminku oblecies a uvidis...