icon

Od akej veľkosti mám kupovať vecičky pre bábätko?

dj788
12. jan 2011

nechcem kupovat zbitocne 50velkost aby som to mohla hned odlozit

jarunka111
12. jan 2011

nám bola 50 dlho dobrá, lebo sa narodil predčasne 😒 takže všetko ostatné mu bolo akoby to mal po 2ročnom bratovi 😀 ale myslím, že 56, 68 sa chvíľu ponosia, tak ako všetky veľkosti, lebo tie deti rastú ako z vody. Takže dosť záleží na tom , aké veľké mimi sa narodí 😉 A dnes nie je problém kúpiť čokoľvek, tak dokúpiš ľahko 😉

sisaha
12. jan 2011

veľkost 50 je naozaj novorodenecka... velkost 56 zvyknu deti nosit cca 1 mesiac...potom mozes nabehnut na 62, resp. mozes aj skor a vyhrnies rukavy... Vsetko ale zalezi na tom, ake velke sa mimi narodi..

romaroma
12. jan 2011

najprv som nechcela kupovat 50, ale nevedela som odolat, aj sme nieco podostavali a bola som prekvapena, ako dlho som ich normalne pouzivala. a o cisle 56 ani nehovorim. maly sa nenarodil predcasne.

briketa
12. jan 2011

Absolutne zavisi od velkosti narodeneho babatka!
Niekomu su uz pri narodeni najmensie veci natesno, moje deti nosili najmensiu velkost do styroch mesiacoch a boli narodene po termine.

dominka11
12. jan 2011

ja som mala nakupene 56ky a niektoré nemal ani raz oblečene, lebo mu boli hned male...takže sme hned vyrazili na nakup 62jok 😉 maly mal 4,15 pri narodení...

miika
13. jan 2011

zacala by som velkostou 56, aj to len par kuskov - inak ja som prave preto, ze to babatko ma na sebe len chvilku - tie najmensie velkosti kupovala v sekaci alebo som si veci z vybavicky v tejto velkosti pozicala od kamaratky, ktora uz tu velkost nepotrebovala. Su to vyhodene peniaze... ked si chces urobit radost, nieco si kup, ale zvysok si pozicaj... ovela viac toho babatko potrebuje vo velkosti 62 a 68, to je uz na niekolko mesiacov, nie na par tyzdnov.

dajna11
14. jan 2011

ja som mala na začiatku 56...ale krpec bol dlhý a zo všetkeho mal vyrastené rukávy...takže podla toho aké bude velké bábo...56 fakt len to najnutnejšie,lebo my sme ju mali asi týžden.....aj to podla toho kde kupiš,mala som nejaké aj polské veci a to bolo hned malé tá 56....