icon

Odsávačka soplikov

29. okt 2021

Ahojte zienky. Prosím vás poradíte mi nejakú kvalitnú odsávačku do nosa pre bábätko? Chystám pomaličky výbavu pre januárové dieťa a som prvorodička tak sa v tom moc nevyznám. Kúpila som takú úplne obyčajnú ústnu ale chcela som aj nejakú elektrickú. Hlavne nie na vysávač lebo mame len jeden tycovy na ktorý sa to pripojiť nedá a potom priemyselný karcher ktorý je silný a hrozne hučí a neviem si predstaviť s tým odsávať v noci keďže bývame v byte 😁 každopádne niečo tiché a aby to aj niečo odsalo lebo viem že niektoré sú úplne o ničom a nič nevysaju.
Ďakujem Vám veľmi pekne ❤️

dominka63
•
29. okt 2021

Keď bude mat dieťaťa soplíky tak jedine vysávačom riadne odsajete

nikpa
•
29. okt 2021

Elektrické su na dve veci. Radšej si kúp obyčajny lacný vysávač a na neho odsávačku. Myslím to vážne. Ja si to neviem bez nej predstavit, raz som si bola vysávač pýtať na recepcii počas pobytu v hoteli keď malému začali sople 🙄 mala som so sebou len elektrickú a tá nič nevytiahla. V lekárni som tam kupila na vysávac a na recepcii kukali na mňa jak na debilnu keď som ho od nich pýtala 😅🤷 ale ten som uz ozaj na dovolenke kupovatat nemienila. Takže za mňa odsávacka na vysávač nenahraditeľna. A ak ti vadí len hluk tak sila vysávača je nepodstatna pretože tam je spätný chod a odsáva to stále rovnako, či dáš na silný ťah alebo na slabý vysávač.

ailiba
•
29. okt 2021

Najlepšia je ta, co sa pripája na vysávač. Je rýchla a efektívna. Ale tichá rozhodne nie je. My mame z lekárne Gama. A odporúčam dokúpiť vodičku do nosa pre bábätko, lebo vydávať nasucho nie je dobre.

beata_k
•
Odpoveď bola odstránená
•
misica16
•
29. okt 2021

Ja som ju bežne dávala na karcher vysávač a paráda. To, že vnoci hučí no bohužiaľ, keď mám choré deti susedia tých pár sekúnd vydržia. Ja som si pri druhej kúpila drahú elektrickú tiež, že aby som nehučala a nesaje to ani prd. Báť sa nemusíš, to zase nemá taký ťah, vyskúšaj na sebe 🙂

zuvelyn
•
29. okt 2021

Mam tu obyčajnú co sa da pripojiť na vysávač, ale nikdy som ju tak nepoužila. Vždy kazdy jeden sopel išiel vytiahnuť pekne ústami.

amelie2017
•
30. okt 2021

Mame aj na vysavac aj ustnu. Za mna obe super. Elektricke a balonikove su o nicom.