icon

Ohrádka pre ročné dieťa

12. dec 2022

Dobrý deň, zaujíma má dokedy ste vaše deti mali v ohradke? Dcéra bude mat rok, zatiaľ ohradku nemame čiže pohybuje sa po dome voľne akurát som rozmýšlala že by som tu ohradku kupila. Nie je to zbytočne? Začína už sama chodiť a veľmi rýchlo 4nozkuje. Dokedy ste detičky držali v ohradke ? Myslim samozrejme takú väčšiu ohradku, nie rozmery klasickej postielky.

kikulienka94
•
12. dec 2022

mne by v tom syn nevydržal ani keď mal polroka, nieto keď už mal rok :D za mna je to zbytočná vec

zooeynka
•
12. dec 2022

Zbytocnost....hlavne ak uz chodi tak duplom.

ikonica
•
12. dec 2022

V roku je to uz zbytocne....

marzuz89
•
12. dec 2022

V zivote by som dieta do ohradky nedavala, zaujima ma tvoj motiv, ved rocne dieta moze konecne objavovat, byt "slobodne", poznavat. Preco ho zavriet do ohradky? Neries prosim ta ziadnu ❤️

autor
•
12. dec 2022

@marzuz89 hlavne kvôli tomu Aby si neublížilo na nábytku ( rohy napríklad) a tiež aj aby nezničilo nábytok, napríklad na televízor mi ide a mám pocit že ho stiahne

alanko20
•
12. dec 2022

Ked som nutne musela ist na wc alebo nieco rychlo krajat, atd, dala som ju na par minut do postielky.

autor
•
12. dec 2022

@ikonica a aký je ideálny vek dieťaťa na ohradku prosím ?

jasminet
•
12. dec 2022

Prvú dcéru som mala v ohrádke asi od pol roka, tie ďalšie od narodenia - aby im staršie nechtiac neublížili keď sa naháňali atď - hlavne tej poslednej keď už okolo behali dvaja.

domka222
•
12. dec 2022

Pri synovi som ju využila od pol roka. Keď začal chodiť, tak tam väčšinou bol, keď som potrebovala variť,lebo vtedy som ho nemala pod dohľadom

3petka
•
12. dec 2022

Nič take sme nemali. Syn sa voľne pohyboval po dome. Ak som potrebovala istotu že je v bezpečí tak nachvilku bol v choditku inak nemal žiadne obmedzenia.

petamich
•
12. dec 2022

pre rocne dieta podla mna zbytocne to uz vyzaduje vacsi zivotny priestor 🤷‍♀️ mne osobne by tam maly nevydrzal nikdy, on je proste extra aktivne dieta, volne sa pohybuje po byte a skor ci neskor sa nauci(l), kde a cim si ublizi, jasne, ze ostre predmety a seriozne nebezpecne veci po byte nie su pohodene

ikonica
•
12. dec 2022

Obe dcery som davala od pol roka... Ked uz zacala starsia chodit, nechcela tam byt, naucila sa ju otvarat...

nwnw
•
12. dec 2022

Nikdy. V takej base. Dali sme detske poistky a zabrany na nebezpecne priestory a volne sa pohybovali.

ivangeline
•
12. dec 2022

Tiez som nad tym rozmyslala...potom nam naskakali do bytu 3ks deti a stale nemam. :D Za mna nevyuzitelne. Male deti nechceli byt odo mna. Az starsie. Coskoro 3 a 4 r...su stale zabrati do nejakej hry a ani nvm,ze ich mam. :D

kacena4
•
12. dec 2022

my sme vyuzili do cca 2r. ked som varila, zachodovala.... na par minut každý den

baxira
•
12. dec 2022

My máme veľkú ohrádku 200x160. Syn v nej bol, odkedy sa naučil plaziť. Teraz má jeden rok. Stále ho dávam do ohrádky, keď potrebujem niečo urobiť a nemôžem na neho dávať pozor. Máme veľkého chlpatého psa, ktorý všade púšťa chlpy a slintá. Takže ráno treba povysávať a pozmývať, aby syn mohol behať po byte. Alebo keď musím ísť na wc a pod.
No väčšinu dňa má ohrádku otvorenú a chodí von a dnu ako uzná za vhodné 😄.

mareri
•
Odpoveď bola odstránená
•