icon

Ohrievač fliaš

fallenkaa
14. okt 2022

Ahojte baby som týždeň po sekcii mlieko zatiaľ žiadne , 2-3 kvapky

Oplatí sa kúpiť ohrievač fliaš? Mohol by Mi prosím niekto napísať ako to v praxi funguje? Či prevarate dojcensku vodu vopred vo väčšom množstve?

doriiis
•
14. okt 2022

Naco chces prevarat dojcensku vodu? Naliat,zamiesat,ohriat a hotovo

tanyan
•
14. okt 2022

Určite sa oplatí... Najlepšie taký, ktorý vie aj udržiavať teplotu.
Dojčenská sa nemusí prevárať, stačí zohriať.

terka224
•
14. okt 2022

@fallenkaa my používame takmer nonstop. Stále to mám nastavené na udržiavanie teploty, čaj mi udržiava celý deň teplý, v noci tam mám vodu na udrziavani a keď malý pýta mlieko tak voda je už ohriata. Pre nás super vec, máme Avent

patka06
•
14. okt 2022

Dojčenská voda sa neprevára.
Ohrievač som vôbec nepoužila, dcéra odmietala teplé mlieko, vypila jedine izbovej teploty.

veronika3110
•
14. okt 2022

ja síce kojím, ale kúpila som Beurer a je to super.. ohreje na požadovanú teplotu a potom tu teplotu udržuje aj celú noc.. takú, akú si ty nastavíš.. takže ked bude v noci treba, voda je ohriata, už len nasypeš UM a hotovo... stál asi 23€ nový...

fallenkaa
autor
•
14. okt 2022

@terka224 tiež pokukujem po Avent , ani ty neprevaras vodu? Len nalejes dojcensku ktorú ti zohreje na požadovanú teplotu?

terka224
•
14. okt 2022

@fallenkaa áno, dojčenskú vodu netreba prevarat🙂 keď nám náhodou dôjde dojčenská tak normalnu z vodovodu prevarím 🙂

00momo
•
14. okt 2022

Určite sa oplati. Ja mam inteligentnu ohrievacku na 2 fľaše.

nina7762
•
27. okt 2022

@fallenkaa ohrievačka je brutálny pomocník pri UM😊. Ja som prevarala aj drobčeka ( iba lucku, kde je napisane, že netreba prevarať som neprevarala) ale jasne,že si kazda matka spraví po svojom a niektore davali novorodencovi rovno z kohutika aj neprevarenú). Ale k veci, ohrievačka je super najmä v noci( keď mi mala pila každé 2 hodiny UM) som si nachystala na stolik 3 fľaše s prevarenou studenou vodou a jednu dala do ohrievačky s nastavenou teplotou aby bola voda nonstop zohriata a pripravená a len som nasypala UM a malá mi za minútu papala a spala ďalej🙂 robim to takto doteraz a to už má 21m.

mimi2019
•
7. nov 2022

Kupujeme vodu z DMky v tetra krabiciach a vyrobca uvadza netreba prevarat. Mame masinku do ktorej dolejes akukolvek vodu, sam ju vysterilizuje aj ochladi. Udrziava vodu v rovnakej teplote a stlacenim tlacitka rovno natecie v pozadovanej teplote do flasky. Zo zasobnika potom dosypes nadavkovane mlieko a pretrepes a papco je hotove. Babymoov

beata_k
•
7. nov 2022

@mimi2019 85€? 🤦🏼‍♀️

matkahelka
•
7. nov 2022

@beata_k co sa buchas po gebuli, je to super vecicka. moja svagrina to mala. na to, ako to setri cas stoji smiesne €.

matkahelka
•
7. nov 2022

@fallenkaa bud ohrievac flias alebo to, co ti tu pridala
@mimi2019 je to skvela vychytavka. pri babatkach je uspora casu neraz dolezita, takze ja som za vsetky vychytavky modernej techniky

anjelikdianka
•
7. nov 2022

@fallenkaa ja prevarím vodu v rýchlovarnej kanvici polovicu dám do termosky ktoeú som kúpila za 6 eur,druhú polovicu prevarenej vody nechám vyhladnuť a keď treba namiešať UM tak nalejem do flaše teplú vodu+studenú vodu+UM a mám to hotové za pár minut pre dvojičky.

beata_k
•
7. nov 2022

@matkahelka Ale prosim ta. Ohievac flias kupis za par eur a nie taku somarinu za 85.

mimi2019
•
7. nov 2022

@beata_k ja viem ze to nie je malo, ale kym by sme zohriali vodu v ohrievaci...ten rev🙏😏zobudi aj mrtveho. A je to pohodlne hlavne v noci, mlieko ma vzdy spravnu teplotu. Obavam sa, ze pri termoskach clovek nenamiesa spravnu teplotu a pri probiotikach v mlieku ich zabije. Zaroven som tu citala diskusiu, ze niektore babatka odmietaju zarobene mliecko, kedze su zvyknute ho mat teplejsie/chladnejsie-co sa s touto masinou nestane. Ano, platim si za pohodlie, som uz taka rozmaznana 😀

beata_k
•
7. nov 2022

@mimi2019 No, citam, ze v podstate nevies ako funguju ohrievace na flase. Tam vodu neohrievas. Tam mas pripravenu flasu s teplou vodou. Teplotu si zvolis. Supnes mlieko, pretrepes flasou a das dietatu. Ziaden rev sa nekona. Priprava trva asi 15 sekund. 😃

mimi2019
•
8. nov 2022

@beata_k moze byt, ze niektore typy tak funguju. Moja skusenost z nemocnice a s ohrievacom ktory sme dostali, to trvalo vecnost. A po cca 10 min sa to vyplo.Kedze krpata papa kazde 4 hodiny, voda bola uz studena a opat to trvalo vecnost kym sa ohriala 😏 a ten krik 🙈

nina7762
•
11. nov 2022

@mimi2019 ved to musis mat zapnute nonstop, kontrolka sa vypne ked je voda ohriata a znova sa sama zopne ked teplota poklesne a sama si to reguluje. Moja papala kazde 2hodiny prvy rok tak toto bola super pomoc.

mimi2019
•
12. nov 2022

@nina7762 nespochybnujem ze ohrievac za 15sekund zohreje 250ml mlieka, no logicky mi to nesedi tak ci tak.

nina7762
•
12. nov 2022

@mimi2019 neviem či sa chápeme 😁 ja mam v ohrievacke (ktora si temperuje vodu a drží ju stale nonstop na rovnakej teplote ) vždy flasu s prevarenou vodou, ktorú hneď použijem ked chce malá mlieko a ked dopapá vložím do ohrievacky druhú fľašu so studenou pripravenou vodou a použijem pri ďalšom papaní.

mimi2019
•
14. nov 2022

@nina7762 dakujem, rozsirila som si vedomosti a verim ze tato diskusia pomohla aj inym. Pri taktomto sposobe ohrevu by som ja volila sklenene flase a zaroven testovala vyslednu teplotu tekutiny a to prave pre fyzikalne veliciny.