icon

Opaľovací krém pre dieťa. Ktorý nefarbí oblečenie?

jenn44
13. júl 2011

Ahojte maminky, viete mi poradit opalovaci krem- najlepsie spray pre moju 1,5 rocnu dcerku, ktory nefarbi? mali sme z DMka- teda mame ale strasne farbi oblecenie... dakujem

z.u.z.k.a.
•
13. júl 2011

skus avene,alebo biodermu . daylong nie, ten farbi strasne, veci som do dnes nevyprala...

ainik1
•
13. júl 2011

aj bioderma farbi,mame sprej ☹ Aj mna by zaujimalo,ktory krem nefarbi

lukinkowa
•
13. júl 2011

Čítam prvý krát, že opaľovací sprej farbí oblečenie, my sme mali zatiaľ asi šťastie na značku, dobre vedieť na čo si dávať teda pozor.. Používali sme Astrid -emulzia v spreji pre deti, nezanechával ani ten mastný pocit na pokožke, OF 25 a aj Niveu sun kids keď bol malý menší s OF 50, s fľakmi alebo farbením nikdy nebol problém. 🙂 Tento rok sme dostali od známych pre malého opaľovacie mliečko značky Eucerin (tiež nefarbí) ,tak už sme zbytočne nekupovali, i keď sprej je praktickejší. .

sylvia20
•
23. aug 2012

Baby, presne s tymto mame problem aj my .......mali sme Garnier aj Cien a veci mame v katastrofalnom stave a presne ako pise z.u.z.k.a. , dodnes sa mi to nepodarilo z veci vyprat. Hlavne na bielych su uplne zlte skvrny a nejde to nicim vyprat.

pre zaujímavost...
http://www.pluska.sk/zdravie/velky-test-detskyc...

sylvia20
•
23. aug 2012

sorry, tieto testy su aktualnejsie:

http://bocianiehniezdo.conetix.sk/content/medzi...

marcellka32
•
23. aug 2012

Ja to robím takto:deti holé natriem doma,potom obleciem aby sa neuspinili veci. 🙂

sylvia20
•
24. aug 2012

@marcellka32 aj ja to takto robievam a predsa sa tomu nevyhnem ......mozno ten krem nestihne vsiaknut, alebo fakt neviem .....

ducci
•
26. aug 2012

vichy 50 pre deti, dobre sa rozotier ani nefrbi 🙂

jankah77
•
28. aug 2012

@z.u.z.k.a. vyskusaj benzin na cistenie textilii. Niektore flaky od kremu mi zisli, ale nie vsetky

kakakina
•
7. máj 2013

@ducci ,mne prave vichi 50 mi znicil vsetky biele letne veci,vsetko zostalo zazltnute,okolo casti kde som natrela deti.Vyhodila som ho a kupila cien 50,a z dm 30.a ani z jedneho nezostali flaky 🙂