Oplatí sa nakupovať detskú výbavu v Poľsku?
Ahojte mamičky, chcela by som sa opýtať či sa aj v tejto dobe oplati isť do Poľska, konkretne NOWY TARG alebo aj Krosno na nakup začiatočnej výbavičky pre dieťa. Ako je kočík, postielka, komoda s prebaľovacim pultom, vanicka a podobne ...
Viem že oblečenie pre dospelých je už v rovnakej výške prípadne aj vyššie ako aj na SK ale ohľadne detskej vybavičky som nič nedohľadala.
Ma niekto s kupovanim najnovšiu skusenosť prosim ?
(Budeme tam cestovať zo zapadneho slovenska, tak či sa nám to oplati a neprevezieme aj ten rozdiel)
Podla mna sa Ti to absolutne neoplati. A bazare su plne zanovnych veci za par supov.
@i_kmecova1 podľa mňa sa neoplatí. Kočiar a autosedačku by som napríklad radšej kúpila u nás na SK kvôli záruke. Nábytok ako postieľka atď vieš už kúpiť aj u nás za dobrú cenu, poprípade bazár ak si nepotrpis na Tom že to musí byť nové. Oblečenie kúpis naozaj za pár drobných v Pepco, kik.... Výhodné nákupy v poľsku sú už minulosťou
@i_kmecova1 podľa mňa je to tiež úplne zbytočne ísť na nákup do Poľska keďže aj na slovensku dostať nábytok za rozumnú cenu. Odporúčam pozrieť napríklad aj Kondelu, oni majú tiež ceny v pohode a nemusíš chodiť tak ďaleko a kočík môžeš skúsiť pozrieť na bazoši, niekedy sa to viac oplatí
Poľsko už dávno nie je také lacné, ako sme mali zafixované z minulosti. Ja by som povedala, že teraz je to aj naopak. Určite sa neoplatí.
Neoplati ked to toho zaratas aj benzin dokonca s tym to vyjde este drahsie. Aj na slovensku vies nakupit lacno a vychytat zlavy cez eshopy/predajne len treba priebezne sledovat kedy kde je aka zlava. Dokonca by som povedala, ze tak vies nakupit este kvalitnejsie.
Polsko urcite nie.Ak chces usetrit tak prehladaj bazare. Mrkni aj na FB alebo V. Da sa najist vybavicka za par €. Kazdy sa toho rad zbavi.

Komoda + postielka za dobrú cenu z Ikei. Nevidím dôvod sa trepať do Poľska
Jaj, vanička má v Kauflande stala asi 15 eur.
A kočík z Poľska už vôbec nie. Niečo sa ti na nom pokazí, ako to budeš reklamovať?
A pripocitaj benzín tam a spat. Ja neviem, toto bolo moderne tak 20 rokov dozadu.