Overal verzus nohavice na traky a bunda pre 14 mesačného chodca
Ahojte maminky!🙂 Ktoré je praktickejšie pre 14 teraz mesačného chodca overal alebo zvlast nohavice na traky a bunda?dakujem
Pre mna gate a bunda, vacsinou spodok zlizne spiny viac, tak som len gate prezliekla alebo dala susit, na horach zase ked je krasne teplo vies bundu zhodit ako vrstvu a nechat len mikinu, velmi zavisi aj od dietata a vasich aktivit v zime
Tiez som mala v tomto veku overal, aj teraz ma maly 2r kupila som este aj overal, kedze este ma plienky..
tak z mojho pohladu potrebujes isto aspon 2, lebo jedna vec je sneh a druha blato 🙂 tak kup jedno take druhe take. Pre mna su prektickejsie gate a bunda. Na lyzovacke napriklad v udolnej stanici byva na bundu na slnku teplo ale bez nohavic si neviem predstavit ze by bolo dieta
Ak ma plienku, overal, ak ho davas vonku cikat, tak praktickejsie budu gate a bunda.
@diablica697 som za overal, ale kup až ked bude fakt zima, lebo z neho rýchlejšie vyrastie
Za mna je overal nutnost a do mesta alebo len tak na spacir sa zide samostatna vetrovka....kolko matiek tolko nazorov 😁...ale vyuzijem tuto temu, mamy poradte, potrebujem kupit zimny overal c.98, ktory vsak nezruinuje rodinny rozpocet, t.j. tak do tych 25 eur, nemusi byt nejaky extra teply, na nirmalnu zimu v meste..... s tymi vacsimi cislami u overalov je trochu problem, tak pytam sa ci neporadite nejaky obchod, ci uz kamenny alebo internetovy kde by sa taky nasiel.dakujem🙂
@wind123 lidl si neskusala? Alebo prebehni tu bazar, daju sa najst aj nenosene za dobru cenu
V lidlu som bola ale to je samostatna kapitola.Neviem ako v inych mestach ale v KE som bola v dvoch a po tych vacsich chlapcenskych overaloch ani chyru ani slychu....a zas obehavat vsetky predajne v meste urcite nebudem uz len z dovodu toho paradneho lidlovskeho dizajnu chlapcenskej mody...neviem teda kto im ju navrhuje, ale podla mna musia byt dotycni na silnych antidepresivach...farby poznaju akurat tak dve, tmavomodru a spinavu zelenu, zo vzorov vitazi jednoznacne trojuholnik, obmiena sa akurat len ich pocet a co sa tyka motivov dinosaurus to vzdy isti....takto aby ste ma zle nechapali, nehovorim ze tie veci nue su funkcne a vacsinou je aj material dobry....keby mali na predajni zoberem a neriesim ...ale zas kvoli takej skaredosti nebudem behat po celom meste😕....a syn aj mal z lidla overaly, ale vzdy to bol dievcensky model v prijatelnom prevedeni aj pre chlapca, no tentokrat vsetky dievcenske presli "ruzovo fialovou" upravou...takze tentokrat nie je co zavidiet ani malym slecnam😉....takze tak lidl no....nejake ine napady?😏
@wind123 aj exisport ma, mozno aj do ceny by si sa zmestila a budem sa opakovat, bazar,namatkovo som klikla, je ich tam dost na vyber
Ten vzor na detsk.obleceni napr dinosaurus tam urcite nie je len tak...vsetko ma svoj vyznam.Ale nechcem rypat......
@diablica697 ked som mala maleho v takom veku, tiez som sa u pytala a podla odporuceni som aj kupila - aj overal aj oteplovacky a bundu. na sankovacku, prechadzku overal, do obchodu, do auta a podobne bundu, ktora sa da vyzliect... a hlavne, ked sa zaspini (od snehu, blata, hocicoho) potrebujes mat druhu moznost, aby sa dalo ist na dalsiu vychadzku prv, ako to spinave uschne 😉 teraz ma mala 15 mesiacov a tiez na zimu kupim overal aj bundu s oteplovakmi
Ja za seba hovorim nohavice na traky... pokial sedeli len v kociku tak overal. Ale ked uz chodili aj obcas mimo neho tak sa casto stalo ze spadli - velakrat siroko daleko jedine male blatove miesto a zrovna kolenami do neho - tak je to jednoduchsie menit a cistit nohavice.... alebo len bundu, ak sa uspini bunda. kdezto pri overaloch by som ich musela mat ovela viac v zasobe kedze je to aj vrch aj spodok spolu, aby som mala za co vymienat a prezliekat...
Za mas bol lepsi overal dokonca aj v skolke lebo kdekolvek sme sli malu som len vybrala z overalu a pod nim mala rovno oblecenie v ktorom bola vo vnutri. Aj obliekanie a vyzliekanie urcite praktickejsie ako z dvoch dielov
My sme pouzivali nohavice na traky a bundu, overal baby nemali, asi je to aj o osobnej preferencii 😉 mne to tak vyhovovalo a ked si zaspinili gate tak sup do pracky a bunda nemusela...

v tomto veku mali deti overal...
nohavice na tráky a bundu keď boli troška väčšie....