icon

Pampers vyrobené v Nemecku verzus v Poľsku

sundew
3. jan 2023

Mal niekto noznost porovnat pampersky vyrobene v nemecku a v polsku? Doteraz sme mali vzdy len nemecké, ale mam moznost dostat lacnejsie poľské, len neviem ci kvalita je rovnaka.ma to byt pre novorodenca velkost 1,diky

jeltica
•
3. jan 2023

bude to rozdiel, my sme pouzivali sice dmkovske plienky nosene z Nemecka, ale bol to rozdiel, tak si myslim, ze to bude aj pri pamperskach. inak ale 1 dlho pouzivat nebudes, takze to je asi jedno, ze ktore zoberies.

majkaaa318
•
3. jan 2023

Presne ako vyššie zaznelo, plienky jednotky sú na veľmi krátke obdobie (u nás max.2 týždne), menis ich veľmi často (cca 10ks denne), takže tam rozdiel v kvalite ani nestihnes spozorovať. A ak bude reakcia pokožky, tak aj tak budeš musieť skúsiť iné. Toto s cenou a značkou nesúvisí, zbytočne je mať pre novorodenca veľké zásoby.

lealikk
•
3. jan 2023

to skor potom z tych vacsich cisel sa ti oplati spravit si zasoby, trojka stvorka, tie sa asi najdlhsie nosia.

sundew
autor
•
3. jan 2023

@sundew Diky baby, ale ja sa nepytam kolko plienok budeme potrebovat ☺️ pri provom sme jednotky používali velmi dlho a teraz druhe podla meraní je stale male tiez. Mna skor zaujima osobná skúsenosť. Viem ze nemusi sadnúť, ale zatial pre nas pampers su najlepsie

vilma7
•
3. jan 2023

Tak moje deti sa z Pampers kúpenych na Slovensku vyhadzali, tak aj keď sme išli na dovolenku na Slovensko, nosili sme si zo zahraničia.

katherine12
•
10. jan 2023

@sundew polske strasne parfumovane mamicky sa s v porodnici stazovali na zapareniny a vyrazku. My sme mali rakuske a nic. Kupovala som aj tie zo Slovenska ale ako hovorim extremne smrdia

sundew
autor
•
10. jan 2023

@katherine12 Diky 🙂 tak potom som ich uz asi mala toez,viem ze zrazu jedny strasne smrdeli

katherine12
•
10. jan 2023

@sundew niet zac 😀