Páperová zavinovačka alebo fusak na zimu?
Prosím, poraďte ako na výbavu pre januárové dieťa. Veľmi by som chcela páperovú zavinovačku, nie som si istá, či ju môžem použiť namiesto fusaku na prechádzky v kočíku. A aké skúsenosti so spacím vakom? Odporúčate, neodporúčate? Príp. mi prosím dajte akékoľvek rady k výberu značiek, materiálov, rozmerov... uvítam čokoľvek. 🙂
My sme mali decembrovú, a teda v paperovej zavinovacke bola cca 3 -4 mesiace. Potom som prešla na spací vak. A v kočíku sme mali zimný fusak. Moja chcela v zavinovscke len spat cez deň v nej nechcela byť.
Zavinovacku som mala na mieru tak tam neporadím, fusak sme mali cotton moose a spacie vaky rôzne Tesco, hm aj ca som kupovala ja som nevidela rozdiel v tých drahých za 100€. Hlavne veľa sme mávali nehody takze mi bolo lepšie mat 3 lacnejšie ako 1 drahý.
Zavinovacku som pouzivala vzdy len doma. Kvalitna muselinova za mna top.
V kociku fusak alebo deky.
Spaci vak mal u nas vyborne vyuzitie takmer do 3r. Ale tiez normalne len doma na spanok, ci denny ci nocny.
Vsetko bez ohladu na termin narodenia deti.

Ja mam termin v januari a mam klasicku zavinovacku na doma, kupivala som cez zumko.sk vhodnu na jesen/zimu, fusak na von este nemame to kupim neskor a spaci vak planujem kupit ked vyrastie zo zavinovacky. Podla mna len perova zavinovacka by bola malo ale asi zalezi od toho odkial ste ci juh SK alebo sever. Mozno na juhu by sa dalo len s nou ale aj tak ja by som sa bala