icon

Papučky na doma pre 11 mesačné dieťa

ivka1992
3. dec 2014

Prosim vas aky mate nazor na topanocky pre 11mesacne dieta. Sam sa vsade postavy ked ho vezmeme za ruky tak chodi skoro ho ani nedrzime.. A zaujima ma ci mu mam kupit topanocky alebo este nechat nozicku volnu!

luciad7
3. dec 2014

Najlepšie v protišmykových ponožkách a keď sa bojíš, že mu bude chladno, tak potom capačky, trojvrstvové alebo jednovrstvové. 🙂

eriiika
3. dec 2014

Moja mala nosila capacky a odkedy sa snazila chodit taketo klasicke papucky:
http://www.prezuvky.sk/papucky-sandalkove-s-otv...

tichanska1
3. dec 2014

buď na boso, capačky alebo také hrubšie Little Blue Lamb môžeme odporúčať a veľkosťou by mali byť zhruba o 1 cm väčšie ako je nožička.

katarinamarkova
3. dec 2014

@ivka1992 na doma som detom vzdy davala hrube protismykove ponozky, hlavne ked zacinali behat 🙂 mali 100x lepsiu stabilitu a istotu ako v nemotornych papuckach....uplne super su aj tie ponozkove papucky co dostat napr. v H & M

dzejn80
3. dec 2014

Tiez by som poradila ako ostatne, hrube protismykove ponozky, alebo protismykove capacky. Ja som davala starsiemu klasicke komancovske papucky s volnou patou a spickou, lebo mame doma hrozne teplo a potili sa mu strasne nozky, ale odkedy som kupila tie protismykove ponozky - ani nemusia byt hrube, tak je to ok 🙂