icon

Papučky pre 2-ročného

dada13288
11. nov 2022

Ahojte, mame taky zlozvyk, ze moj maly spickuje :( ked ho upozornim prestane a o chvilku to robi zase. Ako zacal chodit som mu kupila drahe barefooty, no nikdy viac. Od vtedy ako zacal v tych topankach chodit spickuje. Kupila som mu potom potom protetiku ale ta sa mi zdala az moc tvrda ale pomohla. Viete mi odporucat ine znacky tvrdych ale zaroven makkych topanok. U ortopeda bol vsetko je zatial ok, len sam mi nevedel uz povedat vhodne topanocky pre dieta.

tani777
•
11. nov 2022

Ja Ti poradim,hladaj dobreho fyzioterapeuta,nech sa na maleho pozrie,vacsinou za problemy s nozickami sa skryva slabe brusko..posilnite brusne svaly a prestane spickovat..topanky problem zakryju ale nevyriesia

lizwer
•
11. nov 2022

@dada13288 Určite sa najprv poradiť s detským fyzioterapeutom a on už usmerní, ako ďalej a potom by som zvážila výber obuvi.

katie253
•
12. nov 2022

@dada13288 papučky MLD Laca, majú aj web stránku. Sú ortopedické, majú aj klenbu.
Postup výpočtu veľkosti. Obkresli bose chodidlo na papier, zmerajú dĺžku, pripočítaj 1,5 CM a objednaj. Príklad: ak má dĺžku nohy 14 CM +1,5cm = 15,5 cm veľkosť papučky