icon

Perlan alebo vlhčené obrúsky na prebaľovanie

Dnes o 07:40

Ahojte, pouzivali ste niektora na prebalovanie perlan namiesto vlhcenych? Je to prakticke? Alebo radsej teda tie vlhcene? Jasne, viem ze najidealnejsie voda, cez den urcite. Ale co v noci?

luckajozko21
Dnes o 12:33

perlan som skusala, ale proste nieeee. Mne to nevyhovovalo. Vzdy ist do kupelne namocit a tak. Prebalujem v obyvacke alebo detskej - zo skrinky vytiahnem vlhcene izbovej teploty a hotovo. Chcela som byt eko minimalisticka a neviem aka ... ale som na to privelmi leniva. Ak by som mala nejaku dozicku s vodou a perlanom, tak mi to milionkrat prekotia na koberec...Na von uz duplom
Pouzivame waterwipes pri oboch detoch. Perlan som vyuzivala pri prvom napr pri stolovani - potom som ich aj prala ... pri druhom uz ani na toto nebol cas, na konci jedenia umyt a hotovo. Ak sa rozleje, tak obyc bavlnena utierka.

luc87
Dnes o 12:43

@anonym_autor ja doma pouzivam perlan. Mam pri prebalovacich veciach rozprasovac s vodou a tym si vzdy perlan navlhcim. A za mna super. Pri prvom dietati som ho este aj pravala, pri dalsich detoch uz pouzivam len jednorazovo. Mimo domu zase pouzivam waterwipes

michaela329
Dnes o 12:49

@anonym_autor cez deň oplachnem vo vode, v noci a na cestách vlhčené vodové bez parfémov. Má rok a ešte nemal zapareninu, ani podráždenie.

zuzanka.zuzu
Dnes o 12:57

na 90% len čistá vodička (vždy sa to dá a nie že nie), zvyšok doma perlan a vonku waterwipes