icon

Perlan alebo vlhčené obrúsky na prebaľovanie

15. jan 2026

Ahojte, pouzivali ste niektora na prebalovanie perlan namiesto vlhcenych? Je to prakticke? Alebo radsej teda tie vlhcene? Jasne, viem ze najidealnejsie voda, cez den urcite. Ale co v noci?

luckajozko21
15. jan 2026

perlan som skusala, ale proste nieeee. Mne to nevyhovovalo. Vzdy ist do kupelne namocit a tak. Prebalujem v obyvacke alebo detskej - zo skrinky vytiahnem vlhcene izbovej teploty a hotovo. Chcela som byt eko minimalisticka a neviem aka ... ale som na to privelmi leniva. Ak by som mala nejaku dozicku s vodou a perlanom, tak mi to milionkrat prekotia na koberec...Na von uz duplom
Pouzivame waterwipes pri oboch detoch. Perlan som vyuzivala pri prvom napr pri stolovani - potom som ich aj prala ... pri druhom uz ani na toto nebol cas, na konci jedenia umyt a hotovo. Ak sa rozleje, tak obyc bavlnena utierka.

luc87
15. jan 2026

@anonym_autor ja doma pouzivam perlan. Mam pri prebalovacich veciach rozprasovac s vodou a tym si vzdy perlan navlhcim. A za mna super. Pri prvom dietati som ho este aj pravala, pri dalsich detoch uz pouzivam len jednorazovo. Mimo domu zase pouzivam waterwipes

michaela329
15. jan 2026

@anonym_autor cez deň oplachnem vo vode, v noci a na cestách vlhčené vodové bez parfémov. Má rok a ešte nemal zapareninu, ani podráždenie.

zuzanka.zuzu
15. jan 2026

na 90% len čistá vodička (vždy sa to dá a nie že nie), zvyšok doma perlan a vonku waterwipes

anonym_83a1d6
31. jan 2026

@anonym_autor perlan a cista voda, niekedy som pridala aj olivovy olej z lekarne
Najlepsia vec
Strihala som na mensie kusky kazdy den robila nove, mala som to v plastovej krabicke od babylove utierok
Pouzivam uz 3 rok

mimicka2013
16. feb 2026
@anonym_83a1d6

@anonym_autor perlan a cista voda, niekedy som pridala aj olivovy olej z lekarne
Najlepsia vec
Strihala som na mensie kusky kazdy den robila nove, mala som to v plastovej krabicke od babylove utierok
Pouzivam uz 3 rok

@anonym_83a1d6 a aky perlan si kupovala ze si ho strihala este na mensie kusky? Ten z dm sa mi zda maly, ci nie?

taktotedanie
16. feb 2026
@mimicka2013

@anonym_83a1d6 a aky perlan si kupovala ze si ho strihala este na mensie kusky? Ten z dm sa mi zda maly, ci nie?

@mimicka2013 tento a strihala