icon

Plienky Baby baby soft

zirafka52753
5. feb 2013

rada by som vedela alebo sa informovala ci uz mate niekto skusensti s tymito plienkami.popripade kde sa daju natiahnut ci iba vzadu alebo aj tie zapinacie pasy sa natahuju a ci su vobec dobre 🙂

ajkask
•
9. jún 2013

ahoj viem ze je to uz viac ako 3 mesiace stara otazka ale ja som ich kupila teraz cca pred 3 dnami na skusku boli po 3€ v kauflande a na moje prekvapenie su fakt dobre 🙂 su mäkke , zapinacie pasy sa daju natahovat a vydrzia nam celu noc bez toho aby sa precurala...zatial som spokojna😀

kalinko
•
4. feb 2014

Za dobrú cenu porovnateľné s pampers a vypadá že sú vyrobené na Slovensku.

7katka
•
4. feb 2014

@kalinko a cim su bielene, chlorom?

sasena9689
•
5. feb 2014

Ahojte, takže by ste tieto plienky odporúčali?

laurinka34
•
21. feb 2014

Ahojte, plienky Baby soft pravidelne kupujem a som s nimi velmi spokojna... Dokonca viac ako s Pamperskami. Mala mi zatial ani raz nepretiekla...Odporucam.

bella77
•
25. mar 2014

baby a kupujete tie obyčajné?alebo premium? akurát som objednala tie premium, tak som zvedavá

lenkanr
•
2. apr 2014

Co viem tak tieto plienky su vyrabane na sr a nie su bielene chlorom a nie je pouzity ani latex.detto plati o vlhcenych obruskoch od nich

pacna
•
23. apr 2014

Kde sa daju kupit,normalne?

tothova86
•
24. apr 2014

Tusim v bille... Teraz budu cez vikend v akcii

tinka1986
•
8. máj 2014

Dobry den, rada by som prispela....Co sa tyka absorpcie su super, mala zatial nema ani podrazdenu pokozku pouzivame ich par tyzdnov (mala ma 9 mesiacov) . Akurat ze ked ich ma dlhsie na sebe tak ked ju odbalim z plienky presakuje gel von a ma to vsade na pokozke kde bola plienka popisana. Zatial jej to nic nesposobilo ale znova ich uz urcite nekupim :(

minqea
•
13. máj 2014

My sme ich tiez kupili na vyskusanie. Konkretne baby soft premium..no a zdaju sa docela fajn. Zatial bez problemu. Nie su ako pampers premium ale pripominuju mi pampers active, len su podla mna este jemnejsie (prijemnejsie na dotyk) a nie su parfemovane. problem s gelom nemame a to som ich skusila aj na celu noc, kedy bola plienka teda poriadne precikana 🙂 Updejtnem info ked minieme cele balenie, ale zatial sa mi pacia 🙂 🙂

kamkalu
•
19. máj 2014

Ahojte kocky, tie ktore este mate tieto plienky doma, nemozte odfotit ako vyzeraja plienka? Nikde na nete som to nenasla...
Dakujem

beloba
•
20. máj 2014

aky je rozdiel medzi Baby baby soft Standard a Premium? zvazujem ich kupu a neviem ktore vyskusat...

kajark
•
12. jún 2014

@beloba standard nemaju elasticke boky pri suchych zipsoch. Ja kupujem premium a som s nimi velmi spokojna, kupujem z mall.sk

mimacek
•
16. jún 2014

@kamkalu ahoj maju tieto plienky aj na mall.sk a su za dobru cenu