Plienky Baby Love
Ahojte žienky, možno teraz budem vyzerať ako neschopná, ale neviete mi prosím poradiť na čo je týchto plienkach ten pásik čo sa dá odlepiť papierik z neho?? Dakujeem
no tak ja mám dáke iné asi :( ja mám také čo sa naťahujú ako nohavičky a vzadu je nejaký pásik :( ja som to tiež ešte nevidela
Ja ich mam ...no mala 😀 a tiez neviem naco to je.... ale ja ked ich zabalujem ze dokosa tak ich s tym prelepim :D na une vyuzitie som neprisla
no ved ja som ich tiež kupovala s tým že sú to normálne 4ky..
@lucinka2811 a to sa dobre balia dieťaťu? lebo ja som bola v tom že sú to obyčajné plienky :(
Tak to ich normalne obliekas ako gatky... ked rozpravame o tych istych ...len ked ju prebalujem tie spojene kraje odlepim a ptm uz normalne to zlozim tak do klbka a s tou lep. Paskou prelepim ..ja som ich omylom kupila ale rak nevyhodim ich hahaa. 😀
@lucinka2811 aj podla mna je to na to 😀
Tiež si myslím, že je to na zbalenie použitej plienky.
@wenka25 Noo presne .... 😀 ale vy keby stw videli co vsetko som ja skusala s tou paskou ... by ste sa smiali :D
Hey hey na zabalenie ouzitej plienky to je 🙂 tiez som nad tym maturovala na zaciatku 🙂
@anicka246 na zabalenie po pouziti.
klasicku plienku zvinies a zalepis bocnymi suchymi zipsami..na nohavickach bocne suchace nie su, takze po pouziti ich zrolujes (spredu dozadu) a vzniknutu rolku prelepis 😉. sikovna vec.
inak mohli by nieco podobne robit na vlozkach - niektore zenske ich pred vyhodenim nevedia slusne zabalit a na zachodoch v praci ci kine sa potom jeden ide zgrcat.. 😝
Dakujem, problém vyriešený 🙂
Ahojte dievky 🙂 Kúpila som do pôrodnice pre moje miminko plienky baby love 1 .... sú dobré ? 🙂 Kedže vidím, že máte s nimi asi skúsenosti, mne ich poradila kamoška, že mám skúsiť, ak budú zlé, prejdem na pampers 🙂
Aj ja ich používam, sú veľmi dobré, dobrá absorbcia, žiadny zápach a aj výhodná cena, aj keď sa zbierajú body na DM kartu.
@nikkyniks ja som tam kupovala uplne vsetko-UM, kozmetiku, plienky, podlozky, veci do domacnosti, no nazbieralo sa. a tie body som tocila stale-vybrala knizku, nakupila, body pribudli atd. teraz mavam ucet tak do 30 eur, a neviem si na to zvyknut 😀 . ale tesim sa z toho. a aj z toho, ze uz nemusim chodit na nakup autom, staci mi taska 😅
@klincek Tak super, ja som tam kupovala ako plienky, vlhčené, a mastičku na zapareniny...ten Sudokrem ... a ostatné potom, myslím veci na kúpanie, keď nás pustia domov ... takže tiež tam budem chodiť často :D No hej ešte som prášok kúpila, taký pre vecičky, čo som dostala, aby som si poprala a predtým som kupovala iba make-upy , špirály, veci pre mňa,teraz veci pre nás :D
tieto som nikdy nepouzivala, mala som plienky z bella4you
tuto znacku som nemala, pouzivala som happy

@anicka246 Nerozumiem... čo sa tam dá odliepať? Normálne som sa na ne bola teraz pozrieť a okrem pásikov, ktorými sa plienka zapína sa tam nedá nič odlepiť...