Plienky Lupilu - recenzie
Ahojte mamicky, co hovorite na tieto plienky ..majubich v lidli..mate skusenosti?pocula som,ze su lepsie ako pampers ...dakujem
Stručné zhrnutie
- Plienky Lupilu (Lidl) sú v diskusii prezentované ako cenovo výhodné a pre mnohé deti dostatočne savé počas dňa, pričom niektoré matky ich používajú aj na noc.
- Veľká časť diskusie tvrdí, že účinok plienok je individuálny; niektoré deti po Lupilu nemajú žiadne problémy, iné majú zapareniny alebo pretekajú v noci.
- Alternatívy a porovnania, ktoré sa v diskusii často spomínajú, sú Pampers (Premium Care, zelené), Toujours, Babylove (DM), Huggies Ultra Comfort, Dada a Tesco; odporúčanie je vyskúšať jedno balenie pred hromadným nákupom.
Najčastejšie otázky
Q: Sú plienky Lupilu vhodné na noc?
A: V diskusii viaceré matky uviedli, že Lupilu niekedy pretečú v noci, a preto ich používajú len cez deň; iné matky však napísali, že ich dávajú deťom na noc bez problémov.
Q: Ako sa Lupilu porovnávajú s Pampers Premium Care?
A: Niektoré mamičky považujú Pampers Premium Care za jemnejšie a výdatnejšie v noci; iné tvrdia, že Lupilu sú porovnateľné alebo lepšie vzhľadom na cenu.
Q: Môžu plienky Lupilu spôsobovať zapareniny alebo vyrážky?
A: V diskusii sú viaceré správy: niektoré matky uviedli žiadne problémy, zatiaľ čo iné hlásili zapareniny a v jednom prípade nutnosť návštevy lekára a predpis Imazolu.
Q: Koľko kusov je v balení veľkosti 4 a aká je cena?
A: Vo vlákne sa uvádza, že veľkosť 4 má 50 ks; cena v diskusii bola 5,5 € v akcii a bežne 7 €.
Q: Kde kúpiť Lupilu a aké sú bežné ceny v zahraničí?
A: Lupilu sa predávajú v Lidl; v jednom príspevku sa uviedla cena 3 € v Írsku (Lidl flyer) a v inom príspevku bola zmienka o 0,89 € (užívateľská skúsenosť, neoverené).
Q: Aká je rýchla rada pri testovaní novej značky plienok?
A: V diskusii odporúčali kúpiť jedno balenie na skúšku a sledovať savosť a reakcie pokožky, pričom niektoré matky striedali značky (Pampers, Babylove, Lupilu) aby našli vhodnú.
Q: Ktoré značky sú v diskusii odporúčané ako najlepšie na noc?
A: Ako najčastejšie odporúčané na noc sa v diskusii spomínajú Pampers Premium Care a Babylove (DM), pričom niektoré matky používajú nohavičkové Pampers pre nočnú ochranu.
Závery z diskusie
Zhoda
- Plienky sú individuálna záležitosť; odporúča sa vyskúšať jedno balenie, pretože každé dieťa reaguje inak.
- Lupilu sú často v diskusii vnímané ako cenovo výhodné riešenie vhodné na deň.
Sporné názory
- Možnosť 1: Lupilu sú dostatočne savé a porovnateľné s Pampers (niektoré matky).
- Možnosť 2: Lupilu pretekajú v noci a/alebo spôsobujú zapareniny; lepšie sú Pampers Premium Care alebo Babylove (iné matky).
Otvorené otázky
- Prečo niektoré deti majú po plienkach Lupilu výrazné zapareniny alebo infekcie, zatiaľ čo iné nie?
- Ktorá konkrétna séria plienok (konkrétne výrobné šarže) spôsobuje rozdiely v savosti a komforte pri porovnaní Toujours / staré Lupilu / nové Lupilu?
Spomenuté značky a firmy
Lupilu (Lidl), Lidl, Pampers, Pampers Premium Care, Pampers Active Dry, Toujours, Babylove, Baby Love, Huggies Ultra Comfort, Tesco, Bella Happy, Dada, Nappy, Kaufland, DM
Spomenuté produkty a metódy
Lupilu plienky, Pampers Premium Care, zelené Pampers, Pampers Active Dry, Toujours plienky, Babylove (DM) plienky, Huggies Ultra Comfort, nohavičkové Pampers, Dada plienky, Bella Happy, Tesco plienky, bioplienky, vlhčené obrúsky (Pampers, Babylove, Nivea spomenuté), Imazol
Miesta a osoby
Írsko
Celkom usli, ale total sa pokazili - presne ako pisu baby - vatove hrce. U mna Baby Love, Pampers
Tak ja som min. tyzden 1x skusila plenky Lupilu a uz nikdy v zivote, v noci pretecu a maly mi z nich dostal hnusnu zapareninu - vyhadzal sa nielen na zadocku, ale aj na pipikovi a vajickach. Po tyzdni skusania hojenia som dnes musela ist doktorke a ta mi predpisala Imazol. Zacala mu to mokvat a pravdepodobne chytil aj nejake kvasinky. Takze ja som z Lupilu plienkami uplne skoncila. !!!!
@morandia sú výborné, malý ich má úplne od narodenia a vôbec neľutujem, vydržia veľmi dobre, pekne sedia. Savost super, nič necítiť. Nikdy nebol vysypaný ani žiadna iná reakcia. Vrelo odporúčam. Iné som ani neskúšala. U mňa
10 z 10
@mariposita7 dobry den tieto plienky lidl su zelene a predtym tie toujours boli fialove a tie sa nam osvedcili aj v noci.momentalne pouzivame dady ale chcem skusit aj tieto s lidl tach chxem vediet ci su vhodne aj na noc.ci sa vam maly v noci neprecikal v tych z lidla
@katykats tie z lidla davam aj mojej trojrocnej na noc a aj malickej 3mesacnej, nie je ziadny problem u nas, predtym ked boli toujours tiez som nebadala problem
@mariposita7 aj ja som pri starsom synovi pouzivala toujours a tie boli super ale tieto v novom baleni som este neskusala.tak som chcela vediet ci medzi nimi je neaky rozdiel.
pre mňa určite iba plienky DM Babylove... najlepšie vo všetkom... TOP.. odporúčam😊
Lupilu su super aj bevola pampers rychlo u nás precikane už ich nekupim sme aj z vlhčenymi lupilu sppkojnyyy aj cena super0.89 €
Som prekvapena ze za taku cenu su super .
Ale ja na ceny nepozeram co sa tyka deti kupim a je
ja som ich skusala ale viacej mi vyhovovali plienky nappy
niekomu vyhovuju ale mne teda nesedeli
@ninah1486 smiem vedieť, preco si zrazu mala potrebu v niekolkych roky starých diskusiách nam vsetkym oznámiť, ze si spokojna s plienkami nappy? Otvorim kona a cely zoznam aktivnych diskusii je o plienkach, kde prispievas...
@stary_ujco Kazdopadne jej to jej vec, ze? Mna skor prekvapuje, ze chlap nema co robit ako toto sledovat
@mircalla kazdopadne sa jej mozem na dovody spýtať. A veru nemam čo robiť, ved je piatok a vikend pred nami ;)

Za mne velmi nie...po case sa v nich urobia vatove hrče co sa mi nepozdava.U nas pampers