icon

Plienky Wickies a Baby Nappies Kaufland

anicka246
8. mar 2014

Ahojte žienky prosím vás nemáte niektorá skúsenosti s týmito plienkami? Je na nich dobrá cena, len som ich ešte nemala nikdy, používame len toujours.. Dakujem

dudka25
•
8. mar 2014

My pouzivame tie v pravo a su velmi dobre.Asi jedine,co mi maly okrem pampersiek neprecikal..

ianitka
•
8. mar 2014

u nas zvitazili tie baby kaufland - jedine, z ktorych sa nevyhadzal a nesmrdeli mi, s precikanim problem nebol @anicka246

cinnamon111
•
8. mar 2014

aj ja som pár krát mala, tie BABY Nappies, boli celkom fajn, podobali sa plienky z Lidla a tie sú výborné

helka107
•
8. mar 2014

baby našla som na FB stránku,je asi nová, ale veľmi ma zaujala, všetci sa môžu pýtať čo chcú anonymne, pridávať foto, skúste kuknúť https://www.facebook.com/pages/Materstvo-a-rodi...

anicka246
autor
•
8. mar 2014

A majú aj gumičku po bokoch ?

vevinaaa
•
8. mar 2014

Maju aj gumicku, my pouzivame wickies, nam stacia, nie su parfumovame, su lacne, nam vyhovujuhlavne v tom ze dcerka vedela precikat rozne znacky, od obycajnejsich po orandzove pampersky, je buchta a tie pampersky ju zacali casom rezat odkedy sme presli na wickisky neprecikavala sa a nerezali /teda nebola v tom stiahnuta/ teraz ich pouziva syncek takmer od narodenia a prinom som s nimi tiez velmi spokojna.. Zalezi na tebe, nam je fuk aka je plienka hlavne ze splni ucel a na reklamne oblbovaky moc neverim 🙂 niekedy staci skusit aj ine znacky a sama zistis co je pre vas naj 🙂

anicka246
autor
•
9. mar 2014

@vevinaaa no ved my sme už mali tiež pampersky, happy, huggies.. a toujours tie sú zatiaľ naj, dneska ideme kúpiť tieto wickies a uvidíme .. 🙂

vevinaaa
•
13. mar 2014

@anicka246 musis vyskusat a uvidis, ktore sa.ti budu najviac pozdavat..tie z lidlu som tiez skusala boli fajn ale sme na wickidoch🙂

oblecenieavecicky
•
13. mar 2014

My používame len tie. Vyhovujú nám cenovo a hlavne kvalitou. Drahé pampersky mi malý vždy precikal, tieto nie.

sandri2014
•
15. jan 2017

ahojte maminky poradte mi prosim nejake dobre odskiusane plienky velkost 6 okrem pamper, pampers su straaasne drahe a mala sa mi ani za boha nechce pytat na wc, na nocnik,,, dakujem

semila001
•
13. jún 2017

Aké skúsenosti z obrúskami huggies ?
A z plienkami Dada ?
Ďakujem