icon

Plienky z Aliexpressu

eliz188
24. sep 2016

ahojte prosím vás skúšala niektorá z vás objednať plienky z aliexpressu aké mate s tým skúsenosti ďakujem všetkým za odpovede.

sam2
•
24. sep 2016

@eliz188 neskasala som to, ale asi by som to nerobila.... Ja viem, ze ani nase plienky asi nie su uplne ze eno nuno, ale z ali by som to asi neriskla 😊

eliz188
autor
•
24. sep 2016

nakupujem z ali dosť často a ešte teda nesklamali tak uvažujem či odtial neskúsiť objenať aj plienky tie ceny u nás ma tak trochu od látkových odrádzajú.... 😒

sam2
•
24. sep 2016

@eliz188 hmmm... Tak si zisti ci sa daju vyprat na 90. To by mozno mohlo byt v pohode. Neviem, no ked mne minule prisla kabelka z ali tak strasne smrdela, ze sa to nedalo vydrzat 😂
Ale tak objednaj jednu, dve a uvidis. Alebo mozno kuk na bazariky

candii
•
24. sep 2016

ja by som nekupila nic z aliexpressu

eliz188
autor
•
24. sep 2016

prave pozerám aj po bazare či nahodou nenajdem🙂 s predajcami sa celkom dobre komunikuje tak im skusim napisat pridapadne objednat jednu dve a uvidim ... ja som mužovi odtial objednavala bundu tričká malému supravi teplákové a veliká spokojnosť z mojej strany treba sledovat aj hodnotenia predajcov a tovaru ja podla toho objenavam

sam2
•
24. sep 2016

@eliz188 tak ja objednavam vacsinou len veci na mobil (kryty, folie, tvrdene skla) a riskla som to s kabelkou a teda nic moc. A to mala 4,8* 😁

dobromila1111
•
24. sep 2016

Skuste sa pridat na fb do skupinky Aliexpress pre deti a opytat sa na skusenost,ci niekto nema ;)

tortelinka
•
24. sep 2016

@eliz188 ja som mala, ale len vrchné gate, sú v pohode

hettinka
•
24. sep 2016

ja mám z ali pár veci, ale niečo, čo ide priamo na telo a ešte k tomu pre bábätko by som tam nekupovala ... nejaké vrchné veci, čo nejdú priamo na kožu, to áno

itka111
•
24. sep 2016

Ja som kupila na Ali vrchne plienky, do ktorych sa davaju este bavlnene a som s nimi maximalne spokojna, periem ich na 60, aj 90 a prezili to, pouzivame ich uz skoro pol roka 🙂. Len pre info - konkretne tie vrchne plienky som videla uz asi na piatich slovenskych e-shopoch, samozrejme jediny rozdiel je ten, ze tu su drahsie...

delmondo
•
25. sep 2016

Ja by som bola opatrná pri veciach z ako, hlavne pre malé bábätká, ak to ide priamo na kožu. Často bývajú tieto veci vyrábané z necertifikovanych látok a pod

hettinka
•
25. sep 2016

@itka111 veď práve toto ... na SK internetovách e-shopoch si človek musí dávať naozaj veľký pozor, a overovať, odkiaľ tovar vlastne je ... lebo väčšinou to funguje tak, že naobjednávajú z ali (prípadne sportsdirectu) a predávajú to ďalej za často niekoľkonásobné ceny. Špeciálne bižutéria, kabelky, športové veci a rôzne darčekové veci.
A tiež by som VŽDY vyžadovala faktúru, lebo ak ju nepošlú, je to ešte aj podnikanie načierno, navyše nie je možnosť reklamácie.

misik14
•
23. júl 2018

@itka111 prosím Vás aká je značka tých vrchných plienok z ali?