icon

Polohovacia ohrádka. Poraďte!

sevzuz
5. okt 2009

ahojte,
potrebujem poradit, kupila som si tuto ohradku z "druhej ruky", vraj je polohovatelna, len nejako neviem ako ju mam napolohovat, nemate ju niekto, ze by ste mi poradili ako na to.

http://www.baby-walz.at/Sicherheit/Laufgitter /...

Prosim poradte

beruska2x
•
5. okt 2009

no bude to podobne jako u postylky ne? v rozich budou v latkach uchyty nebo dirky na posun upevneni toho dna 😉

sevzuz
autor
•
5. okt 2009

no bohuzial nie su tam ziadne dirka (asi treba vyvrtat) a pravdepodobne mi chybaju nejake suciastky☹, ale dakujem.
Prosim nemate niekto presne tuto ohadku, ako to je, lebo ja to tam ako tak vidim, ale neviem ako na to☹

kjajule
•
5. okt 2009

Tak já mám sice jinou ohrádku přesněji tuto

http://www.neckermann.cz/cz/nm2/svet_deti/FH_bm...

ale je zavešená na takových kovových háčcích.Není to dělané jako u postýlky pokud by si měla zájem klidně ti to vyfotím... 😉

cessy
•
5. okt 2009

sevzuz ja si myslim ze to polohovanie, bude to co pise beruska 😕 , inak by sa to hadamani nedalo 😕

dosa
•
6. okt 2009

sevzuz - my mame tiez tu z neckermannu,je to hodne podobne. v tyckach mame dierky a do tych dierok patria take hacky na ktore sa ta podlozka polozi. mala by si mat k tomu este take kovove haciky/drziaky so srobikmi. opytaj sa byvalych majitelov, ci ti k tomu nieco nezabudli dat 😉

dosa
•
6. okt 2009

sevzuz, odfotila som ti to, mam v albume 🙂

terezita
•
6. okt 2009

kjajule, doso, jste s ni spokojeni? koukala jsem na tuhle ohradku o vikendu a libila se mi 😵

dosa
•
6. okt 2009

ja urcite spokojna som, mame ju uz pri druhom dietati. je rozlozena v obyvacke, dieta tam ma taky svoj kutik na hranie a aspon nie su hracky po celom byte. starsia dcera v nej tiez odrastla, bolo to fajn, aspon mala od malicka navyk, ze ohradka je na hranie a postielka na spinkanie. samozrejme, ze kym boli deticky uplne male, tak v nej stravili skoro cely den - aj sa pohrali, aj pospali, ale ako rastli, tak to bolo na obcasne hranie a na bezpecne odlozenie ked som potrebovala na wc-ko a pod. 🙂 akurat pri druhom sme dali dole kolieska, lebo starsia s nim cestovala po celom byte 🙂

sevzuz
autor
•
6. okt 2009

dakujem za info a foto dosa🙂 pomohla si mi to mi otec vyrobi bez problemov🙂
este sa chcem spytat kde si kupovala to hniezdo - mantinel, alebo to bolo rovno s tou ohradkou?
Dakujem

dosa
•
6. okt 2009

to bolo komplet s ohradkou, je to taka makka podlozka a na nej nasity ten mantinel - je to v kuse 😉

terezita
•
6. okt 2009

dosa diky! 😉

kjajule
•
6. okt 2009

Já sem s ohrádkou též moc spokojená.Polohovní je vážně super, mám problém se zády takže mi moc pomohlo když sem mimčo který leží nemusela vytahovat až zespod.Ted už stojí takže ho chytim v podpaží.To hnízdečko bylo v kompletu s ohrádkou.Jsou tam našité po straně i hračky malýmu s to stále moc líbí.Můžu jen doporučit.

sevzuz
autor
•
6. okt 2009

hm dakujem baby za odpovede, ja do tej ohradky musim vymisliet nejaky mantinel, mozno nieco usijem, dakujem vam za pomoc

sevzuz
autor
•
8. okt 2009

baby problem je vyrieseny, kocka co mi predavala ohradku mi poslala chybajuce komponenty🙂