icon

Poraďte detskú pestúnku

kyri1977
14. mar 2013

Dievcata,
potrebovala by som poradit. Chystam sa na kupu detskej pestunky.

Potrebujem, aby splnala nasledovne:
- pouzivana by bola u nas denne - mame dom - spalna na inom poschodi ako kuchyna s obyvackou...
- detska aj rodicovska jednotka musia byt na adapter do siete a zaroven na baterie - mala by sa automaticky prepnut pri vypadku elektriny (vyuzivat by sa dala i tam, kde nie je elektrina vobec)
- potrebujem cim vacsi dosah - su tu v dome take stare betonove preklady a to dost rusi prijem a v lete tiez nech mozem chvilku vecer byt v zahrade, pri ohni a podobne, ked babo spi
- neviem sa rozhodnut medzi digitalnou a analogovou, tam si necham rada poradit - ma to vplyv na rusivost? na dosah? na co vobec?
- idealne je, ak ma viac kanalov, aby sa nerusila s inymi vysielackami
- nepotrebujem ani nocne svetlo, ani meranie teploty, ani budik s pripomienkou na lieky alebo kojenie, to su pre mna vsetko zbytocne huncutstva 🙂
- idealne je aby nestala majland (ale to ozeliem ak bude ozaj splnat vsetky kriteria vratane dosahu a nerusenia a cistoty zvuku a hlavne nech sa zapne vtedy, kedy ma 🙂 )

budem ozaj vdacna za radu (pri starsom synovi sme mali philips a ked sa pokazili, tak tie z lidlu ale nebola som spokojna ani s dosahom ani s tym, ze viac sustali, ako prenasali zvuk - isla som syna skontrolovat, ked stanicka sumela, niekedy vtedy plakal, niekedy sumela bez priciny.... zato boli na adapter aj baterky...)

potesite ma, ak poradite!
vdaka.

arturia
•
14. mar 2013

Philips avent scd 510 ma jasny, cisty zvuk, ziadne rusenie, zabezpecena proti odposluchu, rod. Jednotka na adapter a baterie v pripade vypadku prudu, velky dosah 330 m , zvukova aj svetelna signalizacia, nastavenie hlasitosti aj citlivosti, obojstranna komunikacia. Ja som spokojna - odporucam

kyri1977
autor
•
14. mar 2013

@arturia je aj detska jednotka volitelna medzi adapterom a bateriami? treba mi i to totiz 🙂

arturia
•
14. mar 2013

Prepac zle som sa vyjadrila. Detska jednotka je na sietovy adapter a na nenabijatelne baterie, takze v pripade ze ich mas vlozene tak pri vypadku prudu zacne jednotka fungovat na baterie. Rodicovska ma zasa nabijatelne baterie a samozrejme ukazovatel ze treba dobit bateriu ale vydrzi to este asi pol hodinu., aj pocas nabijania je vsetko v prevadzke. Najlepsie je asi kupit cez internet, vyskusat a mozes do 7 dni vratit ak by ti nevyhovovalo.

kyri1977
autor
•
14. mar 2013

vdaka, moc za odpoved a aj za promptne doplnenie info. 😀 @arturia